Beko B3RFNE314W, congelator alb înalt

Beko B3RFNE314W este unul dintre acele congelatoare mai înalte, adică care au mai multe sertare. Doar că peste o anumită înălțime, congelatoarele au rafturi în loc de sertare pentru a putea scoate mai ușor alimentele din el. Acest brand a început să fere și astfel de de soluții și sunt o alternativă bună sau, mai bine zis, mai accesibilă la variantele de la brandurile de top. Arată foarte bine, adică vorbim de un design modern cu panou de control electronic pe ușă și mâner la vedere (gri).

Atunci când alegeți un astfel de aparat, nu vă uitați la el cum arată ci mai degrabă ce specificații oferă, iar la cel de jos sunt chiar bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Beko B3RFNE314W

Merită sau nu merită cumpărat?

Cu acesta veți putea să vă aprovizionați destul de bine pe iarnă în special cu carne și legume. puteți profita de reduceri sau poate că aveți multă carne de porc de pus pe toată iarna. Imaginea de sus este una de prezentare, însă voi puteți pune mult mai multe în sertarele sale. veți chiar și două suporturi pe ușă în dreptul rafturilor pentru pachete mici cu alimente.

Temperatura poate fi setată cu precizie și funcția de congelare rapidă este prezentă și ea pentru ca alimentele să fie conservate cât mai bine. Dacă tot vorbim de funcționalitate, trebuie să menționez că rafturile sunt ajustabile iar ușa este reversibilă. Deci congelatorul poate fi pus oriunde doriți și balamalele pot fi mutate încât să puteți deschide cât mai ușor ușa.

Concluzie

Beko B3RFNE314W poate congela până la 15 kg de alimente pe zi, adică nu este un congelator oarecare și tehnologia de răcire No Frost este necesară ca să nu mai vedem gheață în exces pe alimente. Doar congelatoarele și lăzile frigorifice mari au nevoie de o asemenea tehnologie și se reflectă puțin în consumul său. De exemplu, la modelul de sus vedem o clasă energetică puțin mai bună – E, dar diferența nu este atât de mare. Dacă cel de sus nu mai este disponibil, există și o variantă similară numită Beko B5RFNE314W.

Te-ar mai putea interesa