Liebherr GX 823, congelator cu două sertare

Un congelator nemțesc destul de mic și care nu trebuie incorporat este varianta de jos Liebherr GX 823. Se poate vedea că are numai două sertare de tip FrostSafe (închise ermetic), deci e ceva mai compact decât altele și poate că nici nu aveți mult spațiu ori nevoie de mai mult. Cele mai multe congelatoare, incorporabile sau independente, au trei sertare și sunt cam la fel de voluminoase ca și congelatoarele de la combine, doar că vorbim de cele cu lățime de 55 cm. Veți observa că cele mai multe aparate frigorifice mici au o lățime fixă, dar pot fi și mici excepții.

Un congelator de 68 litri ca cel de sus chiar poate fi de folos pentru cei care au deja o combină și cele trei sertare sunt deja pline. Poate că modelul de sus nu este cea mai accesibilă soluție, însă nu toate brandurile de pe piață sunt de origine germană. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Vi se oferă chiar și o schiță cu dimensiunile sale și balamalele permit deschiderea ușii la 90 de grade, astfel că o incorporare parțială ar fi posibilă, dacă nu prea aveți unde să-l puneți.

Instalarea sa nu prevede costuri în plus, cum se întâmplă în cazul modelelor incorporabile. Adică nu trebuie făcut un mobilier la comandă pentru acesta, ci îl puneți unde aveți loc (sub blat, în debara sau poate chiar lângă alte aparate).

Doar producători de top oferă control electronic pe aparate atât de mici și care nu pot fi văzute ca fiind banale. Puteți seta temperatura chiar și cu ușa închisă, dar mai sunt și alte butoane importante (pornire/oprire, super congelare).

Concluzie

De pe acea etichetă energetică se poate vedea că este destul de eficient (sub 200 kWh pe an), însă e loc de mai bine, adică sunt și modele cu clasă de eficiență energetică mai bună – E (Liebherr GPesf 1476). Liebherr GX 823 este un aparat cu tehnologie de răcire Smart Frost, astfel că dezghețarea trebuie făcută mai rar. Chiar și așa pereții sunt destui de netezi, astfel că pot fi curățați destul de ușor.

Te-ar mai putea interesa