Liebherr GP 2433, congelator cu SmartFrost

Un congelator nemțesc destul de mare și cu un design modern este cel de jos – Liebherr GP 2433. Acest producător oferă destul de multe astfel de aparate frigorifice și puteți lua chiar și frigider cu design similar și să-l puneți lângă (ca și cum ați avea un side by side). Nu cred că-l alegeți doar pentru cum arată ci și pentru fiabilitatea sa, dar și calitatea materialelor este mult peste medie. Vedem îmbunătățiri și la alte aspecte, dacă e să-l comparăm cu produse de la alte branduri.

Pentru a vedea cam cum arată un  astfel de congelator, am pus imaginea de prezentare de mai jos și se poate vedea că tot interiorul este compartimentat și nu are rafturi în partea de sus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Modelele mai mari au un raport volum/preț mai bun și se vede destul de bine dacă e să-l comparați cu modele care au două sau trei sertare. Acesta este cam cât două congelatoare de la combinele frigorifice mari sau cât trei congelatoare de frigidere. Ideea e că oferă mult spațiu pentru alimente și se vede din imaginea de sus că are compartimente destul de generoase (se închid destul de ermetic- FrostSafe). Acestea nu par să fie de dimensiuni variabile cum vedem la unele congelatoare, adică unele nu sunt de tip Big Box.

Temperatura poate fi controlată electronic și aveți un panou de control la vedere și chiar cu ușa închisă. Veți ajunge cu ușurință la el, deoarece aparatul are numai 144 cm înălțime.

Poate fi amplasat chiar și în camere neîncălzite și în care temperaturile pot ajunge chiar și sub 0 grade, deoarece are Frost Protect. Ca oricare alt aparat și acesta trebuie ferit de umiditate ridicată, iar locul potrivit pentru acesta ar fi în cămară, însă trebuie să aveți și o lumină bună în încăpere.

Concluzie

Liebherr GP 2433 are SmartFrost, adică la interior este redusă semnificativ acumularea de gheață și dezghețarea trebuie făcută mai rar. La această caracteristică se adaugă și funcție de congelare rapidă a alimentelor SuperFrost și poate fi aleasă cu ușurință pentru că are un buton dedicat. Mai ieftin sunt brandurile turcești/românești, iar un model ar fi Beko B3RFNE314W.

Te-ar mai putea interesa