LG T1910BP-BN

Un monitor LCD LG T1910BP-BN ca acesta e unul cu tehnologie touch-screen adică are ecran tactil. Chiar dacă specificaţiile tehnice nu sunt aşa de grozave e un model funcţional: interfaţă USB, funcţie de reglare automată a rezoluţiei,, montare VESA dar şi altele. Se adresează celor care au nevoie de un astfel de gadget deoarece pot interacţiona mai uşor cu interfaţa sistemului de operare sau doresc o altfel de experienţă în ceea ce priveşte utilizare PC-ului. O alternativă pentru un buget mai mic e modelul de la acelaşi producător numit T1710BP-BN. Indiferent pentru care veţi opta, ambele sunt la fel de bune, doar că acela re o diagonală de 17 inci iar acesta are una de 19 inci. T1910BP-BN are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Din lateral

Specificații tehnice

Display-ul e unul LCD în format 4 pe 3 deoarece aveţi nevoie de o tastatură virtuală şi pe un ecran wide nu arăta aşa de bine. Plus că pentru navigare ecranele  non-wide sunt mai apreciate, însă pentru filme, cele wide sunt cele mai bune. Ecranul ar eo diagonală de 19 inci şi nişte caracteristici tehnice decente pentru un LCD: timp de răspuns de 5 ms, rezoluţie 1028 cu 1024 pixeli, contrast tipic 800 la 1, contrast dinamic 2000 la 1, luminozitate de 200 cd/mp şi unghiuri de vizibilitate de 160 şi 170 de grade. Ca şi standarde acest monitor LCD are: FCC-B, CE, CUL etc.

Poate fi montat chiar şi pe perete cu ajutorul unui sistem de montare 75 cu 75 mm, dar nu cred că va putea fi folosit corespunzător deoarece el trebuie să fie înclinat (în special dacă vreţi să scrieţi cu o tastatură virtuală). Poate fi conectat atât la vechile cât şi la noile PCuri deoarece are intrarea VGA. Având în vedere că are conectivitate USB, putem spune că acest LG T1910BP-BN vine în ajutorul celor care folosesc periferice Plug&Play (memorie USB, cameră web, imprimantă etc).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un consum foarte mic de doar 23 W, ecran tactil, efect foto, Flatron F-Engine dar şi multe alte caracteristici interesante.

Minusuri: singurul lucru care v-ar sta în calea achiziţiei, e preţul.

Concluzie

Acest monitor LCD LG T1910BP e un model reuşit dar se putea şi mai bine (să fie iluminat cu tehnologie LED pentru un contrast mai bun), dar şi aşa sunt puţine modele ca acesta. Jos am pus un clip cu un model foarte asemănător, ca să vă faceţi o idee:

Te-ar mai putea interesa