LG T1710BP-BN

Un astfel de monitor LCD LG T1710BP-BN cu Touchscreen se adresează celor care vor ceva nou şi la modă. Acesta poate fi folosit indiferent de sistemul de operare de pe desktop sau laptop. Dar să nu credeţi că e unul foarte performant (adică cu specificaţii foarte bune), preţul său e datorat tehnologiei touch screen. Deci nu mai aveţi nevoie de mouse sau tastatură pentru navigare web. Dacă vreţi o experienţă mai mare, T1910BP-BN e recomandarea mea. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Din lateral

Specificații tehnice

LG T1710BP-BN are panel de tip TN care e unul uzual pentru monitoarele LCD. Ecranul de 17 inci are aspect 5 pe 4 şi o rezoluţie de 1280 cu 1024 pixeli. Deasemenea are un timp de răspuns de 5 ms, e unul lucios, un contrast dinamic de 20.000 la 1, luminozitate de 200 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 170 de grade pe orizontală şi de 160 grade pe verticală. Se poate observa că nu vine cu boxe integrate sau suport sub formă de picior, dar are un suport în partea din spate precum o rama foto digitală şi montare VESA de 75 cu 75 mm. Pe partea de conectivitate are VGA şi USB (pentru a conecta un periferic cu interfaţă USB – Plug&Play). Tendinţa noilor monitoare e de a oferi cât mai multe conexiuni utilizatorului şi deci pentru a-i uşura viaţa de zi cu zi.

Alte caracteristici ale acestui LG T1710BP ar fi: standardul SEMKO, TCO `03, TUV-GS, greutatea de 3.9 kilograme (deci nu e chiar portabil), funcţia Intelligent Auto Resolution, Photo Effect şi tehnologia Flatron F-Engine. În pachetul monitorului veţi primi cablul de alimentare VGA, cablu USB, drivere şi manualul de utilizare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: aspect solid, rezoluţie HD+, poate fi folosit atât cu degetul cât şi cu un stylus, aspect pătrat 4 pe 3 (ideal pentru navigare dar nu şi pentru vizionare filme), portul USB poate fi bun dacă nu aveţi USBuri libere la PC, consum mic (numai 21 W) şi preţ acceptabil (poate fi o soluţie petru companii, deci e o investiţie).

Minusuri: are doar intrarea VGA şi nu acceptă gesturi (multi-touch).

Concluzie

Acest monitor LCD LG T1710BP-BN se adresează celor care nu doresc un monitor lat ci unul uşor de folosit atât pentru acasă cât şi la locul de muncă, deoarece e unul de tip business. Acesta reprezintă o soluţie pentru companiile care folosesc programe speciale (care necesită ecrane cu tehnologie tactilă). Jos am pus un clip cu prezentarea acestui model, din păcate nu e într-o limbă prea cunoscută:

Te-ar mai putea interesa