LG M2550D-PZ

Dacă vrei un monitor-TV de ultimă generație atunci vin în ajutorul tău și-ți recomand un monitor/TV LED LG M2550D-PZ de 25 inci. Are un preț modic, arată bine, diagonala e mai mult decât mare, are un timp de răspuns de 5 milisecunde, rezoluție e Full HD, are HDMI, USB și mulți alți conectori. Un model asemănător ar fi un LG M2780D-PZ. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Expus
Prezentare


(Există mai multe variante ale acestui monitor LG M2550D-PZ, iar una este cea de mai sus. Chestia cu pozele e că pe acel magazin acest monitor M2550D-PZ arată cumva, iar pe site-ul LG România arată altcumva. Nu știu cine a greșit pozele, dar tind să cred că LG România.)

Specificatii tehnice

LG M2550D-PZ este un monitor de 25 de inci care are tuner TV inclus. Ecranul este unul realizat cu tehnologia LED, are un timp de răspuns de 5 milisecunde, contrast de 5 milioane la 1 și rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli (deci este un monitor-TV Full HD). Are numeroase porturi cum ar D-Sub, Scart, HDMI, USB etc. De asemenea are și două boxe de 5 W fiecare. Tunerul TV este unul de tip DVB-T și DVB-C cu suport MPEG4. Foarte bine este faptul că poate fi montat pe perete deoarece are VESA 75 pe 75.

Păreri pro și contra

Pro: are tuner TV integrat, două difuzoare, arată bine, ecranul e mare și e de tip LED, costă puțin (are un preț de aproximativ 1299 lei) șia re o mulțime de conexiuni utile (printre care HDMI și USB).
Contra: totuși mi se pare că ecranul de 25 de inci e puțin cam mare și cred că 22 de inci era suficient.

Concluzie

Un monitor de ultimă generație este acest acest monitor/TV LED LG M2550D-PZ de 25 de inci.
Este destul de util faptul că are tuner televizor, dar eu nu prea mă uit la televizor și nu aș avea nevoie de acest lucru. Însă nu știu dacă prețul monitorului ar fi fost mai mic cu mult dacă nu avea acest tuner.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG M2550D-PZ”

  1. doar o singura mufa hdmi?! unde le-a fost mintea proiectantilor? am cuplat pc-ul si nu mai am unde cupla dvd-playerul, amandoua cu iesiri hdmi. Nu-l recomand!

  2. Imbina extraordinar de bine facilitatea de monitor de PC cu functia de TV iar conectica este super.La un raport pret/calitate ca al acestui model il recomand cu incredere.

Comentariile sunt închise.