LG M237WDP-PC

Acest monitor/TV LCD LG M237WDP-PC e un model oarecum ieftin deoarece la prețul oferit vine cu specificații foarte bune. Aici mă refer la faptul că vine cu toate intrările necesare unui monitor performant dar și pentru un televizor modern. O alternativă la acesta e LG M2062D-PC. După cum observați arată foarte bine datorită suprafeței lucioase de culoare neagră, iar partea de jos e puțin transparentă și are o nuanță de roșu. Aceste monitoare au scopul înlocuirii TV-ului datorită Tunerului TV incorporat în acesta și se adresează celor care nu se prea uită la TV și care posedă probabil și o consolă. Pe lângă faptul că e un gadget 2 în 1, cu acesta puteți economisi și mai mult spațiu deoarece are montare VESA. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și pot spune că își merită banii în special dacă e să te mai uiți și pe specificațiile tehnice ale acestuia.

Poze

Despachetat
Pornit

Specificaţii tehnice

Display-ul LCD de 23 inci are un aspect 19 pe 6 și reproduce 16.7 milioane de culori. Acest LCD are un timp de răspuns bun de 5 ms. Rezoluția ecranului e una Full HD de 1920 cu 1080 pixeli deci numai bună pentru filme 1080p sau jocuri de pe consolă. Mai are un contrast dinamic de 50.000 la 1, o luminozitate mare de 300 cd/mp, un unghi de vizibilitate de 170 de grade pe orizontală și de 160 pe verticală.

Având în vedere că e și TV, are Tuner TV incorporat, boxe integrate de 3 W fiecare și un sistem de montare VESA de tip 100 cu 100 mm. Pe partea de conectori are: DVI, VGA, două SCART-uri, o ieșire audio, ieșire optică și HDMI. Acest model de monitor numit M237WDP-PC are o greutate de circa 5.6 kilograme, un consum maxim de 52 W și vine cu o telecomandă inclusă în pachet.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ca plusuri: are toate intrările necesare, arată bine, preț acceptabil, consum redus, imagine foarte bună datorită contrastului și rezoluției și luminozitate ridicată.

Ca minusuri: are doar un HDMI, ar fi fost util două intrări de genul pentru cei care posed și o consolă.

Conluzie

Acest LG M237WDP-PC e un model destul de reușit dar după cum vedeți se putea și mai bine. În recomand datorită raportului calitate/preț foarte bun și pentru că arată foarte bine dând un plus de eleganță camerei în care doriți să-l puneți.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG M237WDP-PC”

Comentariile sunt închise.