LG HX806PE

Dacă ești în căutarea unui home cinema puternic care să-ți transforme televizorul într-un Smart TV cu posibilitatea de a reda Blu-ray atunci îți recomand sistemul Home Theatre cu Blu-Ray LG HX806PE. Prețul de puțin peste 1000 lei al lui HX806PE e imbatabil, iar calitatea aparatului nu lasă de dorit deoarece are o putere de 850W și multe tipuri de porturi.

S-ar putea spune despre HX806PE că vă va transforma televizorul în un Internet TV deoarece are port LAN și oferă posibilitatea de a accesa Net Cast și alte servicii web cum ar fi YouTube (ca modelul HX906TA). Are mult mai multe tipuri de conexiuni cu sau fără fir, dar voi încerca să le prezint la partea de detalii tehnice. Prețul nu e mare având în vedere că e capabil de a reda multiple tipuri de discuri (inclusiv BD), de pe USB, din rețeaua locală DLNA și de pe Internet. În opinia mea e un preț foarte bun pentru un sistem audio-video și în funcție de firmware s-ar putea să existe și Browser Web. Prețul bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Playerul
Are suport 3D
Meniul de Input

Specificaţii tehnice

LG HX806PE are la bord o mulțime de tehnologii importante, mai puțin pe cea 3D. Poate reda orice tip de disc de la Blu-ray la DVD și CD, iar prin intermediul conexiunii USB se poate conecta un HDD extern, de exemplu.

Puterea totală a sistemului HX806PE e undeva la 850 W și e un sistem 5.1, aică unul dintre cele mai populare tipuri și vine cu decodoare de sunet de la Dolby și chiar DTS (inclusiv DTS HD). Pe partea de audio, dacă pot asocia așa, are și radio, mai precis tuner radio cu RDS cu 50 posturi presetate.

Păreri pro şi contra

Pro: HX806PE are multe porturi (HDMI, USB, LAN), preț mic, suport 3D, poate reda multe formate media și multimedia. Conexiunea LAN poate transforma TV-ul dumneavoastră în unul cu acces la Internet și cu suport pentru YouTube și alte servicii cunoscute.
Contra: nu are suport 3D.

Concluzie

LG HX806PE este un sistem audio/video apărut pe la începutul anului și e foarte performant în sensul că poate reda fidel orice tip de format multimedia datorită suportul Full HD – 1080p. Alături e un video preview al sistemului din recomandarea mea – HX806 PE.

Lasă un comentariu