LG HT806TH

Un sistem ideal pentru televizorul vostru Full HD Ready e acest sistem home theatre LG HT806TH. E identic din punct de vedere al aspectului cu modelul LG HT806PH dar nu şi din punct de vedere al specificaţiilor. Îl recomand datorită preţului foarte atractiv, a specificaţii lor şi dotărilor foarte bune. E ideal pentru cei care doresc să vizioneze filme HD/Full HD de pe DVD-uri care oferă un sunet HD excepţional. Există şapte presetări pentru sunet iar acestea pot fi utile atunci când vă jucaţi un joc, vă uitaţi la un film pe timp de noapte dar mai sunt şi alte cazuri. În ambele cazuri prezentate anterior, nivelul bass-ului este redus pentru a nu deranja în special când se produc explozii. O altă caracteristică care o găsim şi la alte sisteme, e conectivitatea USB cu posibilitate de salvare a fişierelor audio pe memoria USB de pe un CD cu mp3-uri. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Player-ul şi subwoofer-ul

Specificații tehnice

Puterea totală a acestui sistem home cinema sau theatre LG HT806TH e de 850 W RMS. Această putere e distribuită astfel: 141 W boxa centrală, 145 W subwoofer, sateliţi faţă de 141 W fiecare şi sateliţi surround de 141 fiecare. Pe partea de sunet are decodare sunet Dolby Digital şi VSM. Ca oricare alt player media şi acesta are tuner FM incorporat pentru a asculta la posturile de radio preferate. Acest player media suportă diverse DVD-uri, CD-uri şi formate media cunoscute. Însă nu suportă Blu-Ray-uri şi redarea de filme de pe memoria USB. Pe partea de conectivitate LG HT806TH are HDMI, video compozit, audio, digitală optică, video component, SCART şi USB. La capitolul funcţii are Simplink, USB Plus (adică puteţi înregistra direct pe stick melodiile de pe Cd fără a folosi un laptop sau PC), HD AV Sync, 2Ch Stereo(By-Pass), Dolby Digital şi VSM.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: uşor de instalat, sonorizare excelentă, preţ atractiv, design elegant, multe ieşiri utile şi presetări interesante.

Minusuri: HT806TH nu suportă disk-uri Blu-Ray.

Concluzie

Acest home theatre LG HT806TH e recomandarea mea într-un buget modic şi în special dacă doriţi de la un producător precum acesta. La o asemena putere, îl puteţi instala numai bine într-o cameră spaţioasă şi cu un televizor corespunzător, puteţi avea un mini cinema la voi acasă (în special dacă aveţi un TV 3D).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG HT806TH”

  1. specificatiile tehnice sunt indentice si la HT806ph singura diferenta se regaseste doar la marimea boxelor spate

Comentariile sunt închise.