LG GTB583PZCZD, frigider clasa A++ cu NoFrost

LG GTB583PZCZD e un frigider modern cu două uși care se adresează persoanelor interesate de ceva cu o capacitate mare și un consum mic de curent. Acest model are un volum net de 393 litri, iar clasa de eficiență energetică e A++.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine și vine de la un brand de renume.
Din imaginea alăturată puteți vedea că acest aparat arată foarte bine. Culoarea inox/argintie e una care se integrează perfect în orice cămin.


Avantaje

Aerul e distribuit pe mai multe căi întrucât are Multi Air Flow, iar în combinație cu No Frost avem un aparat care răcește uniform și care nu are nevoie de prea multă întreținere.
Nivelul de zgomot este unul normal de 43 decibeli, acesta fiind unul mediu dacă e să comparăm cu alte modele.
În cazul în care se întrerupe curentul acest model are o autonomie de funcționare fără curent de 12 ore. Acest lucru e foarte bun pentru că în acest fel alimentele nu se vor strica.
Nu e prea înalt, iar din această cauză poate fi amplasat și în debarale mai joase. Înălțimea acestui aparat e de 168cm.
Compartimentarea e una bine realizată, acest aparat având un frigider cu două rafturi și rafturi pe uși, iar congelatorul e unul cu un compartiment.

Dezavantaje

Putea să aibă o capacitate ceva mai mare, dar în acest caz și înălțimea ar fi fost ceva mai mare.
Nu dispune de dispenser de apă ori gheață. Acest lucru nu e neaparat un dezavantaj pentru cei care nu au nevoie de așa ceva.

Concluzii

Modelul LG GTB583PZCZD e unul apărut pe piață pe la jumătatea anului 2018 și are aspect clasic LG. E de culoare inox, iar mânerele sunt unele integrate pentru un aspect modern și minimalist în același timp.
Nici la capitolul fiabilitate nu stă rău deoarece acest model e unul care are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 3 sau 4 prin intermediul serviciului Garanția Plus.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG GTB583PZCZD, frigider clasa A++ cu NoFrost”

  1. Va rog spuneti-mi cum se poate creste temperatura in frigider , deoarece ata pe 5 cat si pe 3 daca modific setarile , imi ingheata produsele in frigider. Pe ce tempearatura trebuie sa reglez aparatul?

Comentariile sunt închise.