LG FH2J3WDN0, mașină de spălat rufe cu clasă A+++

Mașina de spălat rufe LG FH2J3WDN0 este o altă variantă nou cu eficiență energetică A+++ și care are un preț foarte atractiv. Îl puteți folosi cu ușurință deoarece are un panou de control simplu cu puține funcții și programe. Sunt serii care oferă mult mai multe în caz că sunteți un utilizator cu pretenții mari. Designul clasic al acestui aparat e pe placul meu și consider că arată foarte bine în orice bucătărie sau poate vă decideți să o puneți în baie deoarece are o adâncime mică – 44 cm.

Din câte văd, acest model e unul dintre cele mai accesibile soluții de la acest brand și nu este singurul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru cât costă, are o capacitate de 6.5 kg care este ajuns și aceasta diferă în funcție de selecțiile făcute (programul ales). Chiar și capacitatea de stoarcere diferă pentru că anumite țesături necesită un tratament special, iar aici vorbim de o capacitate maximă de 1200 RPM.

A sosit momentul să renunțați la vechiul model care nu oferă cele mai bune rezultatele, consumă prea multe resurse (apă, curent și detergent) și poate că vă deranjează zgomotul care-l produce. Alegeți un aparat de la un brand cu experiență în domeniu, astfel nu veți regreta nimic. Dacă nu sunteți fan LG, optați pentru o mașină de spălat la fel de atractivă.

Păreri pro și contra

Pot fi spălate diverse rufe, chiar și cele sport sau ale bebelușului, iar rezultatele sunt satisfăcătoare. Panoul de control din dreapta e prevăzut cu butoane touch, astfel pot fi alese ușor funcțiile dorite. Are o eficiență energetică superioară, este silențioasă în timpul spălării și oferă un tratament special rufelor prin intermediul tehnologiei 6Motion DD (mișcări optimizate în funcție de tipul țesăturii). Cu Smart Diagnosis 3.0 puteți diagnostica aparatul în caz că întâmpină o problemă și o puteți rezolva rapid.

LG FH2J3WDN0 este recomandarea mea pentru cei care vor o mașină de la acest brand și nu vor să cheltuie mult. Poate că nu e cea mai compactă soluție dacă vreți să ocupe cât mai puțin spațiu în locuință, dar vi se oferă multe alte avantaje.

Te-ar mai putea interesa