Arctic APLWD741262WST, maşină cu uscător integrat şi Homewiz

Arctic APLWD741262WST e o maşină de spălat cu uscător integrat pentru persoanele care vor ceva cu capacitate mare. Are clasa B de eficienţă energetică şi vine ca un electrocasnic smart deoarece are HomeWiz (precum la Beko).
E un aparat modern, iar în acest sens are detectare automată a cantităţii şi adaptare a consumului de resurse în funcţie de aceasta.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat 2 în 1 care va spăla şi usca hainele excelent.
Din poza de alături se poate vedea asemănarea cu Beko HTV 8716 X0, acest lucru datorându-se faptului că aparţin de acelaşi producător turc.

Păreri pro şi contra

Maşina Arctic APLWD741262WST e una adresată unei familii formate din 3-5 persoane datorită capacităţii de încărcare la spălare de 7kg.
Nivelul de zgomot la spălare nu e prea mare deoarece discutăm despre 55 decibeli, iar la uscare e de 66.
Nu e un model slim deoarece dimensiunile sale sunt de 50x60x84 axlxî cm.
Printre sumedenia de programe de spălare are program rapid de 15 minute, iar pentru uscare are două programe.
Consumul energetic anual e de 1134 kWh, fiind vorba despre unul combinat între consumul maşinii de spălat şi al uscătorului.
Dacă uitaţi să adăugaţi un articol vestimentar atunci trebuie ştiut că are Add-in, adică o funcţie care permite adăugarea lui în primele 5 minute.
Motorul care echipează aparatul e unul modern de tipul inverter care are ca atuuri durabilitatea, consumul mic de curent şi nivelul redus de zgomot.
Pentru reducerea cutelor se poate activa funcţia Extra Steam.

După cum am scris mai sus cred că v-aţi dat seama că e n aparat produs în Turcia precum restul aparatelor Arctic şi Beko. Aceste produse sunt de calitate superioară şi se poate vedea un transfer între funcţii şi dotări de la un brand la altul.