LG F4WV308S6TE, maşină de spălat clasa A+++ cu steam

LG F4WV308S6TE este o maşină de spălat premium capabilă în a spăla pentru 3-4 persoane datorită capacităţii de 8kg. Încă de la început trebuie să scriu că are Fuzzy Logic, mai exact varianta LG poartă numele de AI DD (DD e de la Direct Drive). Fuzzy Logic presupunând cântărirea cantităţii de rufe şi adaptarea resurselor în funcţie de aceasta.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine (e de culoare argintie) şi are integrate o multitudine de tehnologii utile.


Pro: Maşina LG F4WV308S6TE vine cu clasa A+++ (-40%) de eficientă energetică cu un consum anual de 115 kWh. În program Bumbac 60 grade cu încărcare la jumătate are un consum de 0,47 kWh. Puteţi vedea cât de puţin consumă.
Nu e un aparat gălăgios, la spălare producând 55 dB, iar la centrifugare 73.
Vine cu tehnologia AI DD care presupune că aparatul detectează cantitatea cât şi tipul ţesăturii, iar în funcţie de aceste lucruri alege mişcările optime şi optimizează resursele.
Se foloseşte de abur (steam) pentru eliminarea alergenilor şi mai puţine cute.
Are o viteză mare de centrifugare, maximul fiind de 1400 rotaţii. În acest fel putem spune că hainele vor fi stoarse foarte bine pentru a fi pregătite pentru uscare.
E un aparat cu fiabilitate bună, mai exact fiind vorba despre un model cu garanţie standard de 2 ani şi 10 ani pe motorul tip inverter.

Contra: Nu este un model slim, dimensiunile fiind de 57x60x85 axlxî cm.
Din păcate nu are uscător, iar din această cauză o alternativă cu aşa ceva ar fi acest LG.

Concluzie: Acest model e perfect pentru persoane interesate de un aparat care să poată spăla cantităţi mici sau mari de rufe cu resurse proporţionale aşa încât să facă economii.
Faptul că e un model premium ne dăm seama după aspect cât şi dotări.

Te-ar mai putea interesa