LG F4DT408AIDD, maşină de spălat cu uscător şi AI DD

LG F4DT408AIDD este o maşină e spălat rufe cu uscător incorporat. Capacitatea de spălare e de 8kg, iar cea de uscare e de 5kg… în felul acesta aparatul fiind unul numai bun pentru o familie de 4-5 persoane.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care e smart. În acest sens e dotat cu tehnologia SmartThinQ care permite control de la distanţă şi descărcarea de programe suplimentare.


Păreri pro şi contra

Maşina LG F4DT408AIDD e una echipată cu Fuzzy Logic, adică detectare automată a cantităţii. La LG poartă numele de AI DD (AI Direct Drive) şi pe lângă cantitate detectează şi tipul ţesăturii.
E un aparat igienic datorită faptului că are LG Steam, adică o tehnologie care elimină 99,99% din alergeni. Ar trebui adăugat şi faptul că aburul ajută la a avea mai puţine cute (cu până la 30 procente mai puţin).
Scriam mai sus că e smart şi de aceea trebuie scris că telefonul se conectează la aparat prin wireless (wi-fi).
Motorul care echipează acest aparat e unul tip inverter care se evidenţiază prin eficienţă energetică, durabilitate (e garantat la 10 ani) şi nivel de zgomot scăzut.
Aparatul are clasa A de eficienţă energetică cu un consum în program standard de 5,44 kWh. E vorba despre un consum combinat între cel al maşinii de spălat şi al uscătorului.
La spălare are un nivel de zgomot de 55 decibeli, iar la uscare are 56 decibeli.
Pe lângă numeroasele programe acest aparat are şi program rapid de 30 minute.
Centrifugarea se realizează la maxim 1400 rotaţii. E suficientă pentru capacitatea de încărcare.
Dimensiunile sunt unele ok de 56x60x85 axlxî cm. Se poate observa că e vorba despre nişte dimensiuni ok şi normale pentru un astfel de aparat.
Garanţia aparatului e una de 2 ani care poate fi mărită la mai mult dacă aveţi nevoie de aşa ceva.

Te-ar mai putea interesa