LG F1292ND

Mașina de spălat frontală Smart Diagnosis LG F1292ND e una dintre cele mai noi mașini de spălat de la acest producător. Aceasta are ca și caracteristici speciale sistem Direct Drive și tehnologia Smart Diagnosis. Aceste două caracteristici pot fi găsite și pe alte modele de la acest producător dar care nu afectează performanțele mașinii în nici un el. Smart Diagnosis vă oferă informații referitoare la problemele cu care se confruntă iar Direct Drive reduce nivelul zgomotului și vibrațiilor datorită sistemului de centrifugare avansat. Poate fi o alternativă la LG F1292QD care a apărut cam odată cu aceasta. Chiar dacă nu e specificat, are tehnologie pentru detectarea automată a încărcăturii care nu are un nume specific. Oricum această tehnologie oveți găsi cam pe toate mașinile de spălat noi și care nu sunt chiar ieftine. Mașina de spălat rufe LG F1292ND are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Cuva
Exteriorul

Specificații tehnice

F1292ND e un model cu încărcare orizontală sau frontală iar capacitatea de spălare maximă e de 6 kilograme iar datorită sistemului de detectare automată a încărcăturii aceasta poate spăla chiar și cantități mai mici. Astfel veți economisi timp și bani chiar și pentru cantități de 2-4 kilograme, pe când la mașinile vechi programul de spălare dura la fel  indiferent de cantitatea de rufe. Viteza de centrifugare e destul de bună – 1200 rotații pe minut. Clasele de eficiență sunt destul de bune: eficiență energetică A++, eficiență la spălare A și eficiență la centrifugare B. Toate modelele de la LG mai noi au ecran LED care vă afișează informații referitoare la etapa de spălare și timpul rămas.

Programele de spălare sunt diverse și destul de utile: rapid 30 minute, prespălare, spălare lână, lenjerie, sintetice, bumbac, spălare manuală și câteva programe speciale (îngrijire bio, îngrijire nou-născut, puf, delicat, clătire și îngrijire). Pe partea de funcții și siguranță LG F1292ND are sistem rezervă ciclu, sistem de spălare inteligentă, detectarea automată a cantității de rufe, selector centrifugare, sistem detectare spumă, programare întârziată, sistem siguranță împotriva copiilor și motor Direct Drive. Nivelul de zgomot e destul de jos – la 56 dB în timpul spălării.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată bine, realizată doar din materiale de bună calitate, are toate programele necesare și clase de eficiență bune.

Minusuri: putea fi mai accesibilă.

Concluzie

Mașina de spălat LG F1292ND cu Smart Diagnosis și direct Drive e recomandarea mea pentru cei care vor un model performant, nou și eficient. Jos am pus și un clip cu un model foarte similar:

Lasă un comentariu