LG F1292QD

Această mașină de spălat Smart Diagnosis LG F1292QD e un model nou care vine cu tehnologii foarte bune și care ar trebui să existe pe toate modelele indiferent de porducător. Și aici mă refer la sistem Direct Drive care presupune reducea nivelul zgomotului făcând-o extrem de silențioasă (dar oferă și un consum redus de energie adică eficiență energetică A++) și la Smart Diagnosis care oferă utilizatorului informații referitoare cu probleme cu care se confruntă mașina. În rest e un aparat electrocasnic eficient care nu ar trebui să lipsească din nici o locuință în special că poate spăla cantități impresionante de rufe. O alternativă la acesta e F1091QD care e mai ieftin deci nu e la fel de performantă. V-am recomandat și un alt model care prezintă cam aceleași tehnologii deoarece poate nu aveți un buget destul de mare pentru a achiziționa modelul acesta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cuva
Exteriorul

Specificaţii tehnice și caracteristici

Smart Diagnosis LG F1292QD e o mașină de spălat cu încărcare frontală și care poate spăla la o viteză de centrifugare maximă de 1200 de rotații pe minut. Aceasta poate fi micșorată cu ajutorul selectorului de centrifugare și poate fi de folos la anumite programe de spălare sau țesături. Are eficiență energetică A++, eficiență la spălare A și eficiență la centrifugare B. Puteți vedea etapele de spălare pe ecran digital de tip LED. Vine cu destul de multe programe de spălare motiv pentru care voi enumera câteva dintre acestea: rapid 30 de minute, prespălare, bumbac, sintetice, spălare manuală și vreo cinci programe speciale (puf, pături, îngrijire nou-născut, îngrijire bio și clătire medic).

La capitolele funcții și siguranță Smart Diagnosis LG F1292QD vine cu programare întârziată, sistem detectare spumă, sistem de siguranță împotriva copiilor, selector centrifugare, detectare automată a cantității, motor Direct Drive, consum zero in Stand-by și sistem rezervă ciclu.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: nivelul de zgomot e numai de 54 dB în timpul spălării deci e foarte silențioasă, poate spăla haine cu eticheta „numai spălare manuală”, economisiți bani și cu cantități mici de rufe datorită sistemului de detectarea a încărcăturii (se numește și sistem de control al consumului).

Minusuri: ecran digital mic și care nu poate afișa mai multe informații.

Concluzie

Această mașină de spălat LG F1292QD Smart Diagnosis . Jos puteți vedea un model foarte asemănător și cum se descurcă într-un program de spălare:

Te-ar mai putea interesa