LG F1289ND

Maşina de spălat Smart Diagnosis LG F1289ND e un aparat electrocasnic dedicat spălării rufelor într-un mod eficient. Smart Diagnosis e o tehnologie nouă care o vom găsi doar pe maşinile de la LG şi care oferă posesorului informaţii cu referire la probleme maşinii. Pe lângă acestă tehnologie mai are şi cea Direct Drive care reduce destul de mult nivelul de zgomot şi consum, motiv pentru care a primit eficienţă energetică A++. Ca oricare altă maşină şi acesta poate spăla haine cu eticheta „numai spălare manuală” dar şi cantităţi inferioare într-un timp corespunzător (detectează automat încărcătura). Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În mare seamănă cu modelul F1292LD doar că acesta are o uşă şi un buton central cu aspect argintiu.

Cuva
Exteriorul

Specificaţii tehnice

Smart Diagnosis LG F1289ND e un model care suportă o încărcătură maximă de 6 kilograme, dar se pot introduce în acesta şi cantităţi mai mici (bineînţeles consumul şi timpul de spălare vor fi mai mici). Viteza de centrifugare maximă e de 1200 rotaţii pe minut şi poate fi setată în funcţie de program şi după preferinţe. Clasele de eficienţă sunt după cum urmează: eficienţă energetică A++, eficienţă la spălare A şi eficienţă la centrifugare B. Ecranul LED e unul destul de generos şi pe care puteţi vedea informaţii utile precum etapele de spălare. Programele de pe modelul F1289ND sunt destul de multe şi utile (prespălare, spălare lână, sintetice, bumbac, spălare manuală, pături, clătire medic, delicat, îngrijire bio şi îngrijire nou-născut).

Pe partea de funcţii şi siguranţă LG F1289ND stă bine: programare întârziată, sistem de siguranţă împotriva copiilor, sistem detectare spumă, selector centrifugare şi detectare automată a cantităţii. Deci puteţi amâna programul de spălare cu câte ore doriţi cu ajutorul funcţiei numite programare întârziată. Nivelul de zgomot e destul de scăzut (54 dB în timpul spălării şi de 74 dB în timpul centrifugării).

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: maşina F1289ND e silenţioasă, eficientă, uşor de folosit, ecran digital, eficienţă A++ etc.

Minusuri: diametrul hubloului putea fi mare mare de 30 cm, în special pentru rufe de dimensiuni mai mari (pături).

Concluzie

Această maşină de spălat LG F1289ND e una dintre cele mai performante modele LG şi care vă poate fi de folos în special dacă aveţi de spălat cantităţi medii de rufe şi într-un mod eficient.

Te-ar mai putea interesa