LG F1292LD

Un electrocasnic ca această mașină de spălat frontală Smart Diagnosis LG F1292LD nu ar trebui să lipsească din locuința dumneavoastră în special că e o mașină performantă și ieftină. F1292LD e o alternativă la F1091LD. Vine cu Smart Diagnosis după cum vedeți și voi care identifică automat problemele cu care se confundă aparatul. Deci puteți economisi timp și bani. Cu tehnologia Direct Drive care o găsim pe toate modelele noi, mașina dumneavoastră va spăla la un nivel de zgomot foarte scăzut. Un alt avantaj al tehnologiei Direct Drive e acela că mașina va spăla mai eficient cu un consum de energie foarte scăzut. Motiv pentru care a primit eficiență energetică A++. În rest, vine cu specificații tehnice foarte bune pentru a fi un model performant de ultimă generație. Prețul bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Cuva
Exteriorul

Specificaţii tehnice

Din cum vedeți și în poze, e un model Slim cu încărcare frontală de maxim 5 kilograme. Are o viteză de centrifugare maximă de 1200 de rotații pe minut. Clasele de eficiență sunt destul de bune și aici mă refer la eficiență energetică A++, eficiență la spălare A și eficiență la centrifugare B. Vine cu un ecran digital pe care puteți vedea câteva informații utile. Smart Diagnosis LG F1292LD Vine atât cu programe de spălare standarde (rapid 30 minute, prespălare, spălare lână, lenjerie, sintetice, bumbac și spălare manuală) cât și cu câteva programe speciale (puf, pături, îngrijire bio, clătire medic și îngrijire nou-născut). Pe partea de funcții și siguranță are: detectarea automată a încărcăturii, selector centrifugare, sistem detectare spumă, sistem siguranță împotriva copiilor și programare întârziată. Ca și caracteristici speciale are: Motor Direct Drive, sistem rezervă ciclu, funcție consum zero în Stand-by și sistem de spalare inteligentă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: nivelul de zgomot e undeva la 56 dB în timpul spălării, puteți economisi timp și bani cu tehnologiile și funcțiile de pe LG F1292LD (detectarea automată a cantității, Direct Drive și Smart Diagnosis), poate spăla haine care vin cu eticheta „numai spălare manuală”, ușor de folosit, Minusuri: ecran digital cam mic și care oferă doar informații despre programele de spălare, timp rămas…

Concluzie

Această mașină de spălat LG F1292LD cu Smart Diagnosis și Direct Drive e recomandarea mea pentru cei are nu au de spălat cantități mari de rufe pe parcursul săptămânii și ar dori un model care să fie eficient.

Lasă un comentariu