LG F1256QD Direct Drive, mașina spălat rufe

Am ocazia să vă prezint mașina de spălat Direct Drive LG F1256QD cu centrifugare la 1200 rotații pe minut, suport pentru 7 kilograme de haine, clasă energetică A+, display LED și de nuanță albă. Tehnologia Direct Drive e ceva nou de la LG care presupune ca electrocasnicul să fie silențios deoarece motorul, cureaua și scripetele sunt înglobate într-un motor care e atașat la tambur. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Mi se pare unul destul de bun pentru un electrocasnic care e silențios și făcut să reziste mai mult decât altele din gama sa.

Poze

LG F1256QD 1
Cuva
LG F1256QD 2 1
Exteriorul

Specificaţii tehnice și caracteristici

LG F1256QD are multe A-uri de exemplu la eficiență energetică și cea la spălare, dar e din clasa B a eficienței la centrifugare. Într-un program normal consumă undeva la 49 litri de apă și 1,19 kwh curent.
Etapele sau starea spălării pot fi admirate pe ecranul LED, iar printre programe se numără cel de spălare rapidă de jumătate de oră și cel de pornire întârziată.
Greutatea mașinii e undeva la 60 de kilograme, iar nivelele de zgomot sunt de 54 dB la spălare și 67 decibeli la centrifugare.
Chiar dacă LG e nou pe piața mașinilor de spălat rufe nu cred că va contesta cineva calitatea electrocasnicelor făcute de LG și cred că cei mai mulți vor fi atrași de tehnologia DD. Garanția de 2 ani e una normală dar poate fi extinsă cu unul sau doi ani contra cost dar cred că va ține mult deoarece astfel de electrocasnice sunt făcute să dureze o viață.

Păreri pro şi contra

Pro: capacitatea de încărcare e de 7 kilograme (alte mașini suportă 5 sau 6 kilograme), LG F1256QD are clasa energetică A+ și tehnologia DinamicDrive DirectDrive face toți banii. 😉
Contra: nu are rezistență ceramică cum au modelele Samsung (spre exemplu Samsung WF 9622SQR/YLE), iar prețul e de peste 10 milioane.

Concluzie

Pentru a vedea mai bine diferența dintre DirectDrive și un sistem convențional am pus clipul de alături. Descrierea sau prezentarea tehnologiei este în limba germană și poate că vă va fi mai greu de înțeles dar imaginile cred că vorbesc de la sine.

Iar acest sistem aplicat la mașina de față are niște efecte plăcute adică mașina e mai silențioasă. Clipul de pe YouTube de jos e unul care e chiar cu mașina de spălat model F1256QD de la LG și se poate vedea cu ochiul liber că e mult mai silențioasă decât o mașină normală.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG F1256QD Direct Drive, mașina spălat rufe”

Lasă un comentariu