LG E2442T-BN

Dacă te interesează un monitor care să fie performant și să arate bine atunci cred că ar trebui să alegi un monitor LED LG E2442T-BN. Acesta nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și arată ca un monitor de gaming. Nu e tocmai de jocuri, ci e unul de tip multimedia care o să-l folosiți cu succes la vizionarea filmelor HD ori Full HD. Raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun chiar dacă ecranul nu e de tip IPS. Un lucru interesant e faptul că poate fi montat pe perete și asta mulțumită suportului VESA 100 pe 100.

Poze

Aspectul e unul aproape unicat deoarece mai există doar un model care să se asemene cu acesta, iar piciorul e unul foarte futuristic. Nu știu dacă acest picior contează prea mult deoarece dacă o să-l montați pe perete atunci nu va trebui să-l luați jos. Porturile sunt amplasate în spate și nu pot decât să spun că are atât port digital cât și de tip analog.

Din față
Piciorul din spate

Specificaţii tehnice

E2442T-BN e un monitor al anului 2012 care nu cântărește mult și are un consum foarte mic de curent. Acest consum e de 25 W și eu zic că e foarte puțin pentru un monitor de 24 de inci care are rezoluție foarte mare de 1920 pe 1080 pixeli. Montarea pe perete e un mare plus, mai ales pentru un monitor de 24 inci și astfel o să beneficiați de mai mult loc pe birou.

Păreri pro şi contra

Pro: are un incredibil raport între calitate și preț; arată foarte bine; consumul de curent e unul foarte mic față de modele similare de 24 de inci, dar acest consum e unul specificat de producător; dispune de multe certificări printre care TCO 5.2 despre care pot spune că e o certificare pe care am întâlnit-o doar la câteva modele de anul acesta.
Contra: nu e IPS și nici nu dispune de port HDMI.

Concluzie

E2442T-BN e un model al anului 2012 despre care am numai cuvinte de laudă. Ecranul mare de 24 inci facilitează vizionarea filmelor de orice calitate, iar ecranul e unul foarte subțire care vă va ajuta să-l montați mai ușor unde doriți deoarece are doar 3,6 kilograme cu tot cu picior. Preview-uri video nu prea sunt disponibile deoarece e un model apărut de curând însă sper că v-ați făcut o părere despre el din pozele de mai sus.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG E2442T-BN”

  1. Buna ziua, tocmai am achizitionat un astfel de monitor de la emag, totul este ok din punct de vedere functional, o singura nelamurire am la acest model si anume: Pe saitul emag inainte sa lansez comanda am citit cu atentie specificatiile tehnice in mod special tip dispay unde era mentionat ca fiind tip LED, am constatat insa ca pe ambalajul original in care a fost livrat monitorul este specificat ca fiind LED LCD Monitor ????….ce sa inteleg ca nu este un monitor LED, tocmai ma pregatesc sa contactez un reprezentant Emag in ideea de schimbarii produsului, ce ma sfatuiti?….va multumesc, astept raspunsul dv. o zi buna!…..

Comentariile sunt închise.