LG E2351VR

Unul dintre cele mai dotate monitoare pe partea de conectivitate e monitorul LED LG E2351VR. E și recomandarea mea deoarece la 23 de inch are VGA, DVI și HDMI. Îl recomand deoarece arată foarte bine, prețul nu e mare și consumul de curent e redus. Evident că există și modele mai ieftine de la LG cum ar fi E2351T, dar nu vin cu HDMI. În opinia mea HDMI-ul e portul digital al viitorului până va apărea ceva wireless. Evident că ar trebui să alegeți alternativa în caz în care nu aveți nevoie de HDMI.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». E în funcție de oferta magazinelor și promoțiile practicate, dar în opinia mea nu costă mult deoarece are tehnologie super LED care face din monitor unul mai eficient din punct de vedere energetic (consumă undeva sub 20 W), iar designul e foarte reușit.

Poze

Alături sunt câteva imagini cu monitorul minune și se poate vedea că unii și-au luat două E2351VR pentru a fi mai speciali.

Acasă
Foarte subțire

Specificaţii tehnice

LG E2351VR are o diagonală de 23 de inci și e perfect pentru vizionarea filmelor Blu-ray datorită rezoluției native de 1920 pe 1080 pixeli. Poate fi conectat și un laptop prin intermediul conexiunii HDMI și astfel puteți vedea un film de pe calculator.

Are foarte multe certificări printre care TUV și TCO, dar nu are facilități precum boxe sau tuner TV. Dacă avea aceste facilități atunci prețul era mai mare și probabil că popularitatea lui scădea.

Păreri pro şi contra

Pro: are o greutate mică, consum mic de curent, ecran foarte subțire, conector HDMI, certificare Windows și nu te orbește. (Cred că și diagonala de 23 de țoli e una ideală fiind una medie între 18,5 și 27, deci nici prea mare și nici prea mică.)
Contra: timpul de răspuns e de 5 milisecunde (nu e ideal pentru jocuri).

Concluzie

Dacă vrei un monitor sub 1000 lei cu multe dotări și care să arate premium (adică foarte bine) atunci un monitor precum e LG E2351VR ar trebui să fie singura ta alegere. Designul lui E2351VR e unic și nu o să găsești un monitor mai subțire la Samsung sau Philips.

Acest E2351VR a fost prezentat la salonul IFA și vedeți că arată superb fiind considerat cel mai subțire monitor din lume (probabil de către LG 🙂 ).

Te-ar mai putea interesa