LG E2351T

Monitorul LED LG E2351T îl recomand acelor persoane care vor ceva ieftin, de 23 țoli și cu port digital. Normal că e un model nou la fel ca E2251S (un model de 21,5 inci și dotat doar cu VGA pe partea de porturi) și de aceea e dotat cu super LED și are ecran super subțire sau super slim. Beneficiile tehnologiei super LED ar fi imaginile mai luminoase, contrast mult mai bun şi consum foarte mic de curent. Astfel, monitorul de faţă consumă undeva la 17 W şi trebuie să recunoaşteţi că nu e deloc mult pentru un ecran de 23 inch (58,4 centimetri).

Cei care sunt fani ai tehnologiei digitale şi ai porturilor digitale cum ar fi DVI sau HDMI vor fi încântaţi să audă că E2351T are conexiune digitală DVI, pe lângă cea VGA care e de tip analog.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea acest preţ e foarte bun şi datorită faptului că are un consum de energie electrică foarte mic, designul e ca la un monitor premium şi ecranul e foarte subţire dacă îi analizezi designul din profil.

Poze

Acasă
Foarte subțire

Specificaţii tehnice

LG E2351T este un monitor al cărui ecran e dotat cu tehnologie LED sau mai exact super LED (nu e tocmai o tehnologie „oficială”) şi are un timp de răspuns de 5 milisecunde care e foarte bun, dar era ideal dacă era de două milisecunde.

Similar modelului E2251T şi acesta are o rezoluţie de 1920 pe 1080 pucte care facilitează vizionarea fără pierdere de detalii a filmelor Blu-ray.

Monitorul E2351T de faţă are şi o mulţime de certificări printre care cele mai importante sunat TCO 5 şi TUV.

Este un monitor simplu şi de aceea nu trebuie să vă aşteptaţi la dotări ca tuner TV sau boxe, dar un lucru de nota 10 e DVI-ul care te va ajuta să vezi imagini ceva mai clare în comparaţie cu D-Sub-ul.

Păreri pro şi contra

Pro: greutatea lui E2351T e mai mică decât a două sticle de şampanie (are undeva la 2,7 kilograme), consumă puţin (17W), ecranul nu te orbeşte deoarece e anti-glare şi are multe tehnologii noi.
Contra: nu are HDMI.

Concluzie

LG E2351T e un monitor nou care excelează la toate capitolele (calitatea imaginii, design, ergonomie şi consum de curent), iar alături e un video preview de la IFA.

Te-ar mai putea interesa