≡ Meniu

LG E2211S-BN

Un monitor foarte bun e monitorul LED LG E2211S-BN care are o diagonală de 21,5 inci și poate fi inclus în categoria business datorită caracteristicilor sale. Nu costă deloc mult pentru că are un preţ bun Vezi prețul special de azi și pentru acești bani primești un monitor foarte bun care poate fi conectat la orice placă video deoarece beneficiază de port VGA.

Poze

Alături sunt două poze cu acest model E2211S-BN și în a doua se poate observa aproximativ cu ce vie la pachet. Ecranul e unul mare de 22 inci și din această cauză și consumul de curent e cea mai mare. Greutatea nu e prea mare deoarece cu tot cu suport are 3 kilograme și în opinia mea e destul de puțin pentru un monitor cu rezoluție Full HD

Cam așa se prezintă

Conținutul pachetului

Specificaţii tehnice

LG E2211S BN vine cu diferite certificări care vă garantează că o să cumpărați ceva ce nu o să vă strice ochii. Ecranul e unul de 21,5 inci și venind cu rezoluția de 1920 pe 1080 pixeli o să vă faciliteze vizionarea filmelor de tip Blu-ray, dar și a celor de înaltă definiție. Are 5ms care e un timp de răspuns ok, însă dacă vreți o soluție de gaming atunci ar trebui să vă îndreptați spre un monitor cu 2ms care costă undneva la 1000 lei.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; prețul nu e deloc exagerat; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4 contra unei sume nu prea mari; brandul LG are un cuvânt important de spus asupra fiabilității aparatului; consumul de curent nu e deloc exagerat; rezoluția e mare datorită faptului că și diagonala e la fel de mare; poate fi rotit așa încât să corespundă nevoilor dumneavoastră.
Contra: nu dispune de HDMI sau DVI și sunteți limitați la folosirea VGA-ului care încă e disponibil pe laptopuri, televizoare și plăci de bază noi.

Concluzie

Modelul E2211S unul al anului 2012 și poate fi folosit și în gaming datorită timpului de răspuns de 5 milisecunde, dar pentru jocuri e de recomandat un model cu mai mulți herți și un timp de răspuns de două milisecunde sau ceva de genul. Alături e și un clip care vă prezintă monitorul de față, iar preview-ul e un unboxing foarte bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu