LG E2211S-BN

Un monitor foarte bun e monitorul LED LG E2211S-BN care are o diagonală de 21,5 inci și poate fi inclus în categoria business datorită caracteristicilor sale. Nu costă deloc mult pentru că are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primești un monitor foarte bun care poate fi conectat la orice placă video deoarece beneficiază de port VGA.

Poze

Alături sunt două poze cu acest model E2211S-BN și în a doua se poate observa aproximativ cu ce vie la pachet. Ecranul e unul mare de 22 inci și din această cauză și consumul de curent e cea mai mare. Greutatea nu e prea mare deoarece cu tot cu suport are 3 kilograme și în opinia mea e destul de puțin pentru un monitor cu rezoluție Full HD

Cam așa se prezintă
Conținutul pachetului

Specificaţii tehnice

LG E2211S BN vine cu diferite certificări care vă garantează că o să cumpărați ceva ce nu o să vă strice ochii. Ecranul e unul de 21,5 inci și venind cu rezoluția de 1920 pe 1080 pixeli o să vă faciliteze vizionarea filmelor de tip Blu-ray, dar și a celor de înaltă definiție. Are 5ms care e un timp de răspuns ok, însă dacă vreți o soluție de gaming atunci ar trebui să vă îndreptați spre un monitor cu 2ms care costă undneva la 1000 lei.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; prețul nu e deloc exagerat; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4 contra unei sume nu prea mari; brandul LG are un cuvânt important de spus asupra fiabilității aparatului; consumul de curent nu e deloc exagerat; rezoluția e mare datorită faptului că și diagonala e la fel de mare; poate fi rotit așa încât să corespundă nevoilor dumneavoastră.
Contra: nu dispune de HDMI sau DVI și sunteți limitați la folosirea VGA-ului care încă e disponibil pe laptopuri, televizoare și plăci de bază noi.

Concluzie

Modelul E2211S unul al anului 2012 și poate fi folosit și în gaming datorită timpului de răspuns de 5 milisecunde, dar pentru jocuri e de recomandat un model cu mai mulți herți și un timp de răspuns de două milisecunde sau ceva de genul. Alături e și un clip care vă prezintă monitorul de față, iar preview-ul e un unboxing foarte bun.

Te-ar mai putea interesa