LG DM2780D-PZ

Dacă vrei un monitor 3D super dotat atunci monitorul 3D LG DM2780D-PZ ar fi ideal pentru că are 27 inci, suport Full HD, port digial HDMI și e pe negru. Față de alte monitoare de acest gen acesta e dotat cu tuner TV și boxe, iar pentru utilizarea sau mai bine spus vizionarea filmelor nu vei avea nevoie de calculator deoarece are player integrat care va reda multiple formate de pe memoriile USB.

DM2780D-PZ e un monitor premium pentru cei care au așteptări de la un astfel de periferic și se poate spune că mie mi-a întrecut așteptările atâta timp cât are și player pe USB inclus. (Nu știu dacă va reda fișiere mkv.)

Astfel, LG DM2780D-PZ e un monitor cinema care va putea fi montat pe un suport sau chiar pe perete dacă vrei să-ți eliberezi biroul deoarece la 27 inci e cam mare și ar putea să ocupe cam mult loc. Chiar dacă ecranul e foarte mare, aparatul nu consumă mult curent întrucât iluminarea se face cu leduri și astfel consumă sub 50W.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi → și dacă stăm bine să ne gândim atunci nu e prea mare fiindcă există televizoare care nu sunt așa de dotate și care coastă mai mult. Vine dotat cu port analog VGA cât și HDMI. VGA-ul are câteva limitări față de HDMI în sensul că nu poate transmite și semnal audio. (Normal că acestea sunt doar câteva din multiplele dotări.)

Poze

Expus
Acasă

Caracteristici

Având o diagonală de 27 inch putem spune că îl putem folosi pentru a face un cinema la oi acasă. Față de alte monitoare acesta e dotat cu tehnologie 3D putând face conversia din 2D în 3D. Dacă nu aveți boxe atunci cred că o să vă încânte știrea că acesta vinde cu două boxe de 5W fiecare.

O să-l puteți folosi și pentru jocuri deoarece are un timp de răspuns de 5 milisecunde dar eu l-aș recomanda să-l folosiți mai mult pentru vizionarea filmelor. Asta deoarece vine la bord cu tehnologii în favoarea filmelor, iar despre jocurile 3D pot spune că sunt cam rare în momentul de față, dar bănuiesc că imaginea din joc poate fi făcută/percepută 3D cu ajutorul conversiei monitorului din 2D în 3D.

Păreri pro și contra

Eu recomand acest periferic deoarece poate funcționa independet fără a fi nevoie de un PC, ecranul e mare, are suport 1080p și 3D, iar designul exterior e foarte plăcut. Un alt plus ar fi și faptul că are tuner TV care facilitează vizionarea posturilor TV, deci utilizarea monitorului pe post de televizor.

Un comentariu la „LG DM2780D-PZ”

  1. adica nu ai spus nimic:)
    nici ce fel de tuner are (dvb-t,dvb-c?),nici ce era mai imprtant daca merge mkv.

Lasă un comentariu