LG 55UJ620V, televizor 4K Upscaler cu WebOS 3.5

Televizor Smart LG 55UJ620V este cel mai mare model din serie, de aceea are un preț mai mare. Consider că prețurile sunt corecte și nu merită să faceți vreun compromis. În pachetul anumitor modele nu e inclusă telecomanda specială numită Magic Remote, iar pentru acesta trebuie aleasă varianta 2017 deoarece e compatibilă cu seria UJ620 (cunoscută sub denumirea AN-MR650A). Nu înțeleg de ce nu o includ că și așa e destul de accesibilă, dar poate veți prinde o promoție cu acest accesoriu (cadou). Merită să alegeți un televizor cu 4K Upscaler deoarece va mări calitatea conținutului care are o rezoluție inferioară.

Are un design plăcut și acele piciorușe sunt tot mai des întâlnite, deoarece arată bine și oferă o bună stabilitate televizorului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu cred că un soundbar poate oferi o experiență mai plăcută dacă nu obișnuiți să setați volumul spre maxim. Oricum, consider că nu mai e nevoie de nici o investiție mare. Nu aveți nevoie de un buget foarte mare pentru un suport pentru perete și o telecomandă (amândouă sunt în jur de 200 lei).

Televizoarele Smart stau foarte bine la capitolul porturi dar și tehnologii wireless, dar nu cred că veți acorda atenție acestui aspect deoarece sunt incorporate destul de multe, mai că nici nu are nevoie de periferice suplimentare (difuzoare, playere etc).

Păreri pro și contra

Oferă cele mai noi tehnologii în acest buget, dar sunt și variante premium pentru cei cu buget mai mare – ecran de tip NanoCell sau OLED. Experiența e mai plăcută cu o serie mai scumpă dar nu toate sunt la fel de atractive ca și cea de sus. Până la urmă toate rulează același software și funcționalitatea e cam aceeași.

Acest brand a devenit destul de competitiv în ultimii 2 ani și merită să luați în calcul cel puțin un model de la acest brand. LG 55UJ620V arată foarte bine chiar și montat pe perete dacă aveți un kit de montare corespunzător. Dacă nu aveți idee ce oferă noua versiune de WebOS, atunci merită să vizionați următoarea prezentare:

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „LG 55UJ620V, televizor 4K Upscaler cu WebOS 3.5”

  1. Magic Remote e compatibilă cu webOS 3.5. Acest lucru e precizat aici.
    Conform site-ului LG (US), telecomanda AN-MR650A merge prin bluetooth, iar dacă televizorul tău are bluetooth atunci va merge. Tot conform site-ului LG (RO), modelul 55UJ620V are bluetooth.

  2. Merge scos sunet din tv pe iesirea analofica RCA ? Cea care scrie AUDIO de pe spate. Sau aceea este pentru intrare ca desteptii de producatori NU au scris nimic asa cum se scrie normal pe toata aparatele si pe toate mufele IN sau OUT……

Comentariile sunt închise.