LG 50PK550

Plasma LG 50PK550 vine ca o alternativă mai dotată la LG 50PK350. În esență ambele plasme sunt asemănătoare doar că 50PK550 are tuner DVB-T și încă puține funcții în plus. Diferența de preț dintre cele două este de maxim 100 lei, dar vi-l recomand pe cel din titlu care costă undeva la 2299 lei.

Poze

Din lateral
Din față

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Păreri pro și contra

Are mai multe plusuri cum ar fi: diagonală mare, luminozitate perfectă, telecomandă cu butoane iluminate pe fundal și preț acceptabil.
Minusurile ar fi greutatea extrem de mare (undeva la 30 de kilograme) și faptul că nu are wireless.

Review

LG 50PK550 este un model apărut cândva în vara anului 2010, deci este un model recent. Are numeroase caracteristici și funcții de calibrare, însă nu are posibilitatea de a fi legat la internet.
Există setări excepționale de fine tuning (reglaj fin) pentru această plasmă care nu sunt ceva obișnuit pentru un TV cu un așa preț mic. Spre exemplu există 20 de variante ale balansului de alb. Nu cred că un utilizator obișnuit va fi impresionat de aceste setări deoarece nu cred că se va încumeta la așa ceva. E mai mult pentru profesioniști, setarea culorilor.
Pe partea de caracteristici are un senzor inteligent care e o caracteristică utilă și acesta va calibra luminozitatea plasmei care nu este una ieșită din comun.
Video ratio este 16 pe 9, cinema 1, 4 pe 3 ori setată de program.
Are 3 intrări HDMI, 1 PC RGB, 1 RS232, 1 component, 1 USB, nu are LAN pentru conexiune la Internet.
Aș putea exprima și câteva considerații estetice cum ar fi faptul că LG 50PK550 este un TV negru lucios cu 2 inci adâncime ș 1 inch pe cadru de ambele părți. Rama superioară are 1,5 inci.
Despre telecomandă și funcționalitatea meniului aș putea spune că acestea sunt piesele de rezistență ale plasmei deoarece meniul e ușor de navigat și ușor de înțeles. De asemenea este ușor de înțeles deși ecranul este mare și colorat. Există un buton Q care premite accesul rapid la aspect, moul imaginii, sunet și alte caracteristici. Logic că telecomanda este prevăzută cu butoane mari și iluminate.

Specificații tehnice

50PK550 este un televizor cu plasmă care suportă 1080p, are USB (poate reda filme DivX HD, poze jpeg, melodii mp3), bluetooth, AV Mode și ramă subțire care conferă un efect de slim.

Concluzie

Acest televizor cu plasma LG 50PK550 este perfect pentru cei care-și doresc un TV cu o diagonală mare și nu au nevoie de internet pe el. Calitatea imaginii și dimensiunea diagonalei îl recomandă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG 50PK550”

  1. as dorii sa stiu daca se poate adapta la acest model de televizor(lg 50pk550)camuri pentru digi tv(dvbc).va multumesc

Comentariile sunt închise.