Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 47LW4500

Acest televizor LED 3D LG 47LW4500 poate fi considerat o alternativă la LG 37LV5500, dar eu l-aş recomanda ca o alternativă la LG 32LW5500 pentru cei care vor un televizor cu o diagonală de peste un metru. Televizorul are un preț bun Vezi prețul special de azi şi îl recomandă ecranul mare iluminat cu leduri, tehnologia 3D înglobată, suportul Full HD (datorită rezoluţiei de 1920 pe 1080 pixeli), constrastul de 5 milioane la 1, designul subţire, playerul multimedia pe USB (care poate reda poze jpeg, melodii mp3 şi fişiere mkv fără probleme), senzorul de lumină inteligent, imaginea cursivă şi alte caracteristici de top.

Poze

Pornit

Per ansamblu

Specificaţii tehnice

LG 47LW4500 este un Tv cu o diagonală de 47 inci, adică aproximativ 119 centimetri. Rezoluţia display-ului este una de 1920 pe 1080 pixeli, deci este una Full HD. 47LW4500 e un TV cu TruMotion 100 Hz şi o luminozitate de 400 candele pe metru pătrat. TruMotion 100 înseamnă că imaginea e destul de cursivă şi nu vor apărea întârzieri (laguri) atunci când o să vizionaţi un film Blu-ray sau când o să jucaţi un joc. Contrastul dinamic e de 5 milioane la 1, iar timpul de răspuns e de 2,6 milisecunde şi pot spune că şi acesta contribuie la o imagine cât mai cursivă… alături de TruMotion. Ecranul este unul de tip Edge LED sau LED Plus şi datorită ledurilor contrastul e mai mare, iar culorile mai vii. La capitolul sunet stă destul de bine deoarece are două caracteristici superioare cum ar fi Dolby Digital şi Infinite 3D Surround. Pe partea de 3D trebuie menţionat că are active 3D şi poate converti imagini 2D în 3D şi 3D în 2D. Este dotat şi cu un 3D XD Engine care are şi el un aport la calitatea imaginii. Televizorul 47LW4500 are şi un senzor inteligent de lumină care va regla luminozitatea ecranului în funcţie de lumina din încăpere. Conforma specificaţiilor oficiale acest model 47LW4500 de la LG este compatibil Wireless LAN, dar nu are adaptor inclus în pachet. Mai are conexiune Simplink, tuner digital şi player multimedia cu suport NetCast (redare filme de pe ‘net). Tunerul digital va fi foarte bun pentru cei care doresc să vizioneze filme HD.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, diagonala e foarte mare, ecranul e LED, are tehnologie 3D, are tuner digital şi player multimedia care poate reda DivX.
Contra: era interesant dacă avea inclus în pachet şi un adaptor Wireless pentru conectarea televizorului la un router pentru Internet pe TV.

Preţuri (cel mai mic preţ)

3799 lei este un preţ aproximativ pentru acest TV 47LW4500, dar este unul foarte bun. LG 32LW5500 ar fi o alternativă la LG 47LW4500 cu un ecran mai mic, adică de 32 de inci.

Concluzie

Dacă vrei un televizor ultimul răcnet atunci televizorul LED 3D LG 47LW4500 ar fi unul ideal pentru tine deoarece are tot ce e mai nou în el.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Adam

    Este interesant dar e mare pacat ca nu vine la pachet cu un adaptor wireless. Chestia e ca niciun producator nu include un adaptor wireless alaturi de televizoarele pe care le comercializeaza. Poate asa televizoarele sunt mai ieftine dar ne da noua clientilor mai multe batai de cap in gasirea unui adaptor care sa se potriveasca.

  • alex

    stiti cumva dece la toate filmele 3d care le bag imi zice format audio necompatibil? ajutor dati-mi un rsp

Lasă un comentariu