LG 47LS5600

LG 47LS5600 e un televizor nou foarte bun în opinia mea și asta deoarece are un ecran mare de 119 centimetri și capabilitatea de a reda multiple tipuri de fișiere de pe USB deoarece are player multimedia pe acest port. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu e deloc mare deoarece ecranul e unul de 47 inci care are rezoluție Full HD. Televizorul vine și cu port de tip LAN (prezența acestui port depinde de țara de unde-l cumpărați dar și de variantă). Prezența acestui port nu înseamnă că televizorul e unul Smart deoarece în general acest port e pentru a facilita accesul la YouTube ori la un update de firmware.

Poze

Arată destul de bine și se poate observa că acest 47LS5600 e de culoare neagră și despre forme se poate spune că sunt caracteristice seriei din 2012 de televizoare de la LG. Ecranul e unul mare și chiar așa nu are un consum mare de curent ci doar de 77W care se traduce într-o clasă de eficiență energetică A.

Din față

Specificaţii tehnice

47 LS 5600 e un televizor care are o diagonală de circa 119 cm și trebuie menționat că nu e deloc greu, având undeva la 18 kilograme. Playerul integrat poate reda multiple tipuri de fișiere printre care se numără *.avi codat cu DivX. Vine și cu tuner de tip DVB-C care vă ajută să vizionați canale digitale de la cablu, iar slotul CI vă ajută să le vedeți și pe cele codate.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu 4 ani garanție (în momentul de față aceasta e o ofertă și pare a fi limitată); prețul nu e deloc mare dacă luăm în considerare faptul că are o diagonală de peste un metru; vine cu multiple tipuri de porturi printre care se numără HDMI și D-Sub (e mai cunoscut și ca VGA 😉 ).
Contra: nu era rău dacă avea capabilitate 3D.

Concluzie

Televizoarele cu diagonale mari nu mai sunt așa de scumpe și acum cu vreo maxim 4000 lei îți poți achiziționa un televizor beton. Dacă vrei să-ți faci mai bine o părere despre televizorul de față atunci îți recomand clipul de alături care e un preview reușit la noua gamă de televizoare a celor de la LG. Nu cred că mai rămâne decât să-l recomand cu căldură pe 47LS5600 și dacă vreți să vedeți canale digitale la UPC atunci ar trebui să vă achiziționați un abonament special și acel CI care se dă de către furnizor. La Digi/RDS programele HD nu sunt codate și de aceea nu vă trebui card CI.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „LG 47LS5600”

  1. Pe site-ul producătorului nu e precizat acest lucru și nici pe site-urile magazinelor online, iar asta înseamnă că nu are Picture in Picture.

  2. Are tot ce vrei DAR un mare minus !. Rata de contrast este sub 600:1 care face ca negrul* sa fie defapt gri .

  3. I’ll am deja de 2 lui în, e incredibil televizorul, am avut și LED samsung dar ăsta e mult mai responsive și multe opțiuni. Dar picture in picture just are…. Destul de ciudat și enervant

Comentariile sunt închise.