LG 47LN575S, televizor Smart de 119cm

Televizorul LG 47LN575S e unul Smart LED de 119cm care vine din noua generație a anului 2013, iar în acest moment e un model la promoție deoarece se dă cadou filmul The Hobbit – An unexpected journey pe DVD. Deci, pentru vizionarea acestui film aveți nevoie și de un player de genul Samsung BD-ES5000.
Trebuie spus că acest TV nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor cu conexiuni la rețea, soft Smart și o mulțime de caracteristici utile. Singurul lucru care-i lipsește fiind suportul 3D, deci nu o să puteți să-l folosiți pentru filme 3D.

Aspect

Se poate observa că are un design foarte plăcut, caracteristic noilor modele premium al 2013. Piciorul e și el unul cu un aspect interesant, oferind televizorului stabilitate. Aparatul poate fi montat și pe un perete, iar pentru acest lucru aveți nevoie de un suport TV compatibil cum ar fi Hama 12026. Acesta vă poate ajuta să eliberați loc în cameră în cazul în care aveți o cameră mică.

Televizorul
Televizorul

Caracteristici tehnice

47LN575S vine cu un ecran de 47 inci, adică 119 centimetri cu aproximație, iar ecranul e unul Full HD. Datorită acestui fapt puteți vedea filme Blu-ray fără pierderi de detalii.
Puteți vedea filme de la cablu (are tuner HD triplu), dar și filme de pe memorii USB sau harduri externe. Playerul integrat e unul foarte capabil, putând reda inclusiv filme *.mkv cu sunet dts.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu tunere triple pentru a vedea posturi HD de pe satelit, de la cablu sau de la antenă; playerul pe USB e foarte bun; are un software foarte capabil care-l face un Smart TV de top; are porturi de rețea, HDMI, Wi-Fi Direct, DLNA, MHL și WiDi (alternativă wireless la HDMI).
Contra: nu are suport 3D.

Concluzie

Dacă te interesează un televizor modern atunci ți-aș recomanda acest LG. În trecut LG-urile nu aveau suport dts din diferite motive, însă acum nu mai e cazul. Singurul lucru pe care nu-l are acest aparat e suportul 3D. Are până și suport Skype, mai exact e Skype Ready.

Te-ar mai putea interesa

10 comentarii la „LG 47LN575S, televizor Smart de 119cm”

 1. E un televizor de nota 9 tocmai datorita lipsei 3D. In rest numai de bine deoarece are tot ce ti-ai dori de la un televizor inteligent. Eu il detin de doua saptamani si sunt foarte multumit de ce poate face si de claritatea imaginii.

 2. Ambele au aceleași caracteristici și sunt smart, deci e o alegere în funcție de design (cum arată).

 3. ms de rspuns.ambele arată bine ,doar că la lg sunt wi-fi integrat,citeste datele de pe telefon şi că are dual core cred că se va misca mai bine pe web browser.
  dar la samsung în afară ca nu e dual core cred ca are contrastul mai bun,pt negru ,şi că are mai multe aplicaţii.
  In fine niciodată nu am avut lg doar samsung şi nush ce sa aleg dintre cele două samsung 47eh5300 şi lg47ln575s în condiţia că are acelaşi pret.ms

 4. Treaba cu dual core și quad core la televizoare e mai mult de marketing. Nu știu dacă o să-ți folosească la ceva.

 5. Ok.ms…Mda atunci rămân la samsung chiar dacă e de 2012 sunt mulţumit că e diagonala mare şi are contrstul mai bun.Până la urmă e tv:)) doar mă uit la el numai la filme.Ms o seară bună!

 6. Eu aș alege LG pentru că e mai nou și pentru că are un design care mie îmi place mai mult. Dar, fiecare cu gusturile sale legate de design. Dacă alegi Samsung nu o să pierzi mare lucru… același lucru fiind valabil dacă alegi LG.

 7. salut,tocmai ce am cumparat acest tv si vreau sa stiu daca este compatibil cu smart card-ul de la rds

Comentariile sunt închise.