LG 47LM670S

Cred că putem spune despre televizorul LED 3D LG 47LM670S că e un televizor premium și asta deoarece are suport 3D, e Smart TV ș vine cu noua tehnologie Wi-Di – wireless display. Prin Wi-Di puteți conecta în mod wireless un dispozitiv la televizor pentru a vedea imagini ori videoclipuri. Fiind o noutate absolută, acest TV are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și de aceea are și un design carcteristic noii game din 2012.

Poze

Arată precum modelul , doar că e silver, adică gri-argintiu. Ecranul e unul foarte mare de 119 centimetri și dacă vă preocupă consumul de curent atunci trebuie știut că nu consumă prea mult deoarece ecranul e unul LED. Astfel, consumă undeva la 60W și nu e deloc exagerat pentru un Tv care are un ecran de peste un metru.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

47LM670S e atât TV 3D cât și Smart TV și deoarece are porturi de rețea o să-l puteți conecta la rețeaua locală ori la Internet. Din păcate e doar Wireless Ready, dar dacă achiziționați un adaptor wireless atunci o să puteți conecta tv-ul la un router. Vine dotat cu tunere digitale de tip DVB C și DVB T care sunt foarte bune la vizionarea canalelor HD. Pentru vizionarea posturilor digitale de la cablu vă folosiți de tunerul DVB C.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine și în opinia mea televizoarele din seria 2012 de la LG sunt cele mai aspectuoase televizoare pe care le-am văzut; prețul nu e deloc exagerat având în vedere că înglobează foarte multă tehnologie… are chiar și wi-di; are player multimedia, însă nu știu cât de capabil e deoarece nu l-am testat însă bănuiesc că poate reda orice tip de fișier, inclusiv *.mkv.
Contra: ceva caracteristic TV-urilor LG e lipsa suportului pentru sunet dts.

Concluzie

Noua gamă de televizoare LG e aici, iar 47LM670S face parte din aceasta. Excelează la toate capitolele și cred că va fi foarte bun și la jocuri deoarece televizoarele 3D au o rată de refresh foarte bună. Pentru a vă face mai bine o părere despre acest televizor vă invit să urmăriți preview-ul de alături în care sunt prezentate noile televizoare de la LG.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „LG 47LM670S”

  1. Trebuie sa va contrazic: acest TV are wireless; l-am conectat fara nici o problema la router. Ceea ce nu am reusit sa fac inca a fost sa conectez un laptop Sony cu WiDi, la acesta… Am urmat toti pasii, imi arata ca se conecteaza insa in momentul imediat urmator scrie ca se deconecteaza. Toate cele bune de la Cluj.

  2. Chiar dacă Wi-Di e o conexiune wireless eu ți-aș recomanda să pui laptopul cât mai aproape de televizor și să ai grijă să nu fie nimic în calea lor. (Deconectarea se întâmplă când semnalul e slab).

  3. Salut,

    Semnalul e maxim (il vad pe laptop) si face exact la fel. Distanta e de maxim 3m fara obstacole.
    Din pacate face exact la fel… 🙁

Comentariile sunt închise.