LG 42LV375S

Televizorul LED LG 42LV375S e un LCD-LED din noua gamă de televizoare a celor de la LG. Este un televizor premium alternativă LG 42LV3550 care impresionează prin faptul că este un Internet TV (cu Wireless Ready), are player multimedia integrat, ecran LED, diagonala de peste un metru, TruMotion (pentru imaginea cursivă) şi imagine FullHD. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi cum ziceam anterior e un TV premium.

Caracteristici principale

Pornit și pus pe dulap

Ecranul lui LG 42LV375S este LCD iluminat LED şi astfel imaginea este de o claritate ca a cristalului. Are caracteristici ca Voce Clară 2 şi Picture Wizard 2. Voce Clară este o caracteristică automată care evidenţiază dialogul dintre personajele unui film faţă de zgomotele de fundal. Iar, Picture Wizard e meniul de reglare a imaginii elaborat de specialişti în imagine. Poţi savura filmele Blu-ray la calitate maximă şi fără pierderi de detalii deoarece 42LV375S de la LG are suport Full HD, adică 1080p.

Aplicații LG - LG Apps

LG 42LV375S e un Smart TV deoarece are acces la o multitudine de aplicaţii concepute de cei de la LG. O aplicaţie utilă este browser-ul de Internet care e foarte similar cu cel de pe calculator.

Specificaţii tehnice

LG 42LV375S are 106 centimetri şi suport FullHD. Pe partea de sunet are două difuzoare de 10 W fiecare cu caracteristici superioare de sunet cum sunt Infinite 3D Surround, Voce Clară 2 şi Decodor Dolby Digital. Luminozitatea e de 400 candele pe metru pătrat, contrastul dinamic e de două milioane la unu, timpul de răspuns e de 3,5 milisecunde, iar rezoluţia e de 1920 pe 1080 pixeli. Pe partea de conectori, LG 42LV375S are HDMI, intrare USB (pentru playerul multimedia), jack-ul mini pentru căşti, SCART, LAN şi altele. E un Internet TV şi pentru a putea fi legat la Internet aveţi la dispoziţie conexiunea LAN şi WLAN (e Wireless Ready).

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine (graţie designului Infinia), are ecran LED, Simplink, e Wireless Ready, e un Internet TV.
Contra: preţul e cam mare, dar până la urmă este un televizor super dotat.

Preţuri

2599 lei zic că e un preţ corect deoarece sunt firme care au televizoare şi mai scumpe la detalii tehnice similare. LG 42LV3550 este o alternativă similară ca specificaţii tehnice şi vine tot din generaţia nouă de televizoare a celor de la LG.

Concluzie

Dacă vrei un televizor de ultimă generaţie şi la un preţ potrivit buzunarului tău atunci acest televizor LED LG 42LV375S ar fi cea mai bună variantă deoarece are toate tehnologiile de ultimă oră… mai puţin cea 3G.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „LG 42LV375S”

  1. Trebuie sa recunosc ca acest televizor ma acaparat si strang bani pentru a mi-l cumpara. Deoarece sunt un impatimit al gadget-urilor si aparaturii de ultima noutate televizorul LG nu trebuie sa lipseasca din colectie.

  2. Detine cineva modelul acesta? Eu l-am luat de cateva zile si as vrea sa stiu cum pot sa-l conectez la internet prin router-ul wireless (ce adaptor sa-i iau sau ce sa setari trebuiesc facute), am renuntat la firele de prin casa.

Comentariile sunt închise.