Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 42LK430

Dacă vrei neaparat un televizor cu o diagonală mare (de peste un metru) atunci cred că un TV LCD LG 42LK430 ar fi pentru tine deoarece are o diagonală de 106 centimetri (mai mare ca a lui 37LK430), e din noua generație de TV-uri LG și are un pret bun Vezi prețul special de azi. Înainte de a trece la mai multe detalii legate de acest telefon, trebuie să spun că mai există câteva televizoare asemănătoare cu acesta, iar unul dintre ele e LG 42PT353 care e tot un model nou, dar e plasmă (mult mai performant) și costă ceva mai mult. Iar, tot un LCD ar fi LG 42LD465 care are circa același preț, dar e din generația anterioară. O variantă LED ar fi un LG 42LV4500, dar are şi un preţ mai mare.

Mai jos sunt câteva poze cu acest model.

Pachetul

Pornit și pus pe dulap

Principalele caracteristici ale lui LG 42LK430 ar fi faptul că are suport pentru DivX HD, adică filme de pe internet, are funcția Voce Clară 2, conectivitate LG Simplink, Picture Wizard, USB 2.0 și senzor inteligent de lumină. Alte caracteristici care nu trebuie uitate și sunt de lăudat sunt suportul 1080p (datorită rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli), conexiunile HDMI și playerul multimedia integrat.

Ca și conexiuni, LG 42LK430 are 3 HDMI-uri, USB pentru playerul integrat, Scart și alte conexiuni tipice pentru un astfel de televizor modern.
Datorită faptului că este cu ecran LCD, acest 42LK430 e mult mai subțire decât un televizor convențional.
E un televizor pentru persoanele care vor un aparat TV cu o diagonală mare pentru a putea urmării meciurile sau filmele Blu-ray la o claritate deosebită. Nici fanii jocurilor nu vor fi dezamăgiți de calitatea imaginii a acestui TV.
42LK430 are conectivitate LG Simplink care presupune ca toate dispozitivele LG compatibile conectate pe HDMI pot fi controlate printr-o singură telecomandă care e telecomanda televizorului…

Păreri pro și contra

Ai cumpăra acest televizor deoarece arată bine, nu e scump (are un preț de circa 1999 lei), are player multimedia integrat și caracteristici utile cum ar fi suportul Full HD, Voce Clară 2, Picture Wizard 2 și Simplink.
Nu ai cumpăra acest LG  deoarece ecranul său nu este unul LED într-o lume în care la tot pasul întâlnim ecrane LED.

Concluzie

Un televizor LCD LG 42LK430 ste unul numai de recomandat atât timp cât nu e scump și face parte din noua generați de televizoare a celor de la LG. Iar despre design, trebuie să spun că este unul foarte reușit… fiind LG Infinia.

Un video preview pentru a vedea cum arată această serie de la LG.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Adam

    Ma asteptam sa aiba conexiuni pentru internet dar banuiesc ca la 19 milioane nu poti avea mari pretentii privind acest aspect.

  • Marius

    Sunt foarte multumit de acest televizor. L-am achizitionat in urma cu o luna si pana acum s-a dovedit fara filabil si manualul de utilizare e foarte intuitiv realizat.

Lasă un comentariu