LG 42LB6200, televizor 3D de 106 cm

Televizor LED LG 42LB6200 are un design deosebit pe culoarea gri dar există serii similare ca și design/caracteristici. Acesta nu e un televizor Smart dar poate fi unul pe viitor dacă alegeți să conectați un media player. Rama ecranului e mică astfel ca televizorul să pară mai mic iar imaginea să iasă mai ușor în evidență. Poate fi o alegere bună chiar dacă nu e cel mai ieftin model, însă e bine că face parte din noua serie. Acesta poate surprinde prin claritatea imaginii și a sunetului. Totuși, nu e un Smart TV deci nici porturile video nu sunt multe și poate era de folos pentru cei care au mai multe gadgeturi ori aparate în jur (consolă, player, desktop, laptop).

Nu e foarte ieftin dar nici foarte scump, iar dacă vechiul televizor e prea mic și e depășit, trebuie să vă faceți un upgrade. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Pe partea de sunet are difuzoare de stereo de 10 W, sunet clar 2 și câteva tehnologii. Imaginea de 106 cm e destul de clară și detaliată datorită tehnologiilor, ratei de refresh de 100 Hz, rezoluției FullHD și iluminării LED. Are un tuner TV bun care poate recepționa posturi HD. Playerul multimedia integrat e bun deoarece poate fi folosit pentru a reda diverse fișiere media, dar tot cel extern suportă mai multe formate.

Pe partea de conectori are HDMI, Scart, USB etc. Consumul de energie e mic pentru un televizor, dar 51 W reprezintă consumul maxim. Apreciez că vine cu ochelari 3D incluși care sunt comozi și utili. Tehnologia 3D e destul de populară și nu e prezentă chiar pe toate modelele. Cu ea puteți viziona un film 3D chiar dacă e 2D (același lucru și în alte situații). De conversie se ocupă televizorul și nu e nevoie de player 3D.

Plusuri: prețul mi se pare corect, ochelari 3D incluși, MHL, redare USB, 100 Hz și designul elegant.
Minusuri: nu are.

LG 42LB6200 e perfect pentru o sufragerie mare și vine pe o culoare interesantă și plăcută (gri). Indiferent de diagonală, designul e același pentru televizoarele din această serie dar există și serii asemănătoare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG 42LB6200, televizor 3D de 106 cm”

Comentariile sunt închise.