LG 42LB5500, TV 106cm

Televizorul LG 42LB5500 e unul care vine din generația 2014, iar atuurile sale ar fi prețul mic, ecranul mare și imaginea calitativă. De la început trebuie să vă spun că nu are dts (se pare că nu au cumpărat licențiere pentru DTS deoarece mulți nu se uită la filme cu această caracteristică), dar e posibil ca pe viitor să aibă. Să nu vă panicați deoarece 99% din utilizatorii de televizoare moderne nici nu se folosesc de acest lucru care are legătură cu sunetul din anumite fișiere.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, la acest cost beneficiem de un televizor cu ecran IPS. Asta înseamnă că televizorul e unul care are niște unghiuri de vizibilitate foarte bune.
Alături e și o imagine pentru a vedea designul acestui TV care e mai mult decât ok. Puteți vedea că se diferențiază clar față de televizoarele de anul trecut… la design.

Televizorul
Televizorul

Venind cu un ecran de 106 centimetri cred că rezoluția 1920×1080 pixeli e mai mult decât ok. Nu doar la capitolul imagine stă bine, ci și la partea de sunet deoarece are putere de 5W per difuzor. Nu trebuie să vă deranjeze prea mult că nu are dts deoarece probabil că nici nu ați fi folosit așa ceva.
Vine și cu tunere digitale pentru cablu, televiziune terestră și satelit. În România cel mi util o să fie cel pentru cablu, adică DVB-C.
Puterea consumată nu e cea mai mică, dar nici exagerată deoarece vorbim despre 51W. Dacă ar fi să comparăm consumul cu cel al unei plasme atunci vedem că e pe jumătate.

Plusurile sunt costul de achiziție mic, aspectul plăcut, funcționalitatea clasică (în sensul că are integrat doar ce e important) și imaginea foarte calitativă.
Probabil că singurul minus ar fi că nu e smart, dar nu știu cât de util ar fi fost ca softul să fie smart.

Deci, televizorul acesta se adresează în special celora care vor un televizor simplu ca utilizare, dar care să afișeze o imagine foarte clară. Dacă vreți soft smart atunci v-aș recomanda un player de aici.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG 42LB5500, TV 106cm”

  1. Dar cum sa nu conteze dts?nu poti viziona 80% din filme de pe usb pentru ca nu au sunet..defapt este foarte important..eu am un asemenea model si plang langa el

Comentariile sunt închise.