LG 39LN575S, TV Smart de 99cm

Dacă te interesează un televizor cu toate facilitățile, mai puțin 3D atunci acest LG 39LN575S ar fi o alegere bună. În acest moment are un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar se dă și un cadou – filmul The Hobbit.
Vine cu toate caracteristicile necesare pentru a-l conecta la Internet cu zero bătăi de cap, iar dacă vrei să-ți verifici profilul de Facebook din când în când atunci o poți face prin intermediul browserului web sau a aplicațiilor dedicate din App Store.

Aspect

Fiind mare – are un ecran de 99 centimetri – ar fi bine să-l puneți pe un suport așa încât să nu vă ocupe prea mult loc în cameră, iar un astfel de suport ar fi Hama 12026. Aspectul e unul plăcut, dar probabil că remarcați faptul că arată similar precum modelele noi de la Samsung.

Televizorul
Televizorul

Caracteristici tehnice

Vine cu un ecran superb, și prin superb mă refer la claritatea imaginii. Dacă o să apucați promoția cu DVD-ul cadou atunci ar fi bine să vă luați și un player Samsung BD-ES5000 pentru a-l putea vedea. De asemenea aș recomanda să vă uitați doar la filme minim calitate 720p pentru a vă bucura de o imagine cât mai clară.

Păreri pro şi contra

Pro: are o rezoluție nativă de 1920×1080 pixeli; soft-ul e inteligent venind cu player capabil, browser, suport Skype, App Store și alte facilități utile; tunerul e unul de tip triplu, fiind de tip digital foarte util vizionării transmisiilor HD; are o mulțime de porturi printre care aș aminti MHL, HDMI, WiDi, Wi-Fi Direct și altele; dacă generațiile anterioare nu aveau suport DTS, acesta are suport pentru așa ceva, iar din această cauză o să auziți sunetul la filmele *.mkv.
Contra: nu are suport 3D.

Concluzie

Dacă vrei să te bucuri de filme la calitate maximă și de diferite transmisii digitale de la cablu cum ar fi meciurile atunci acest televizor ar fi perfect. E ușor de folosit și pentru a-l conecta la Internet e suficient să conectați cablul LAN sau să vă folosiți de conexiunea wireless.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG 39LN575S, TV Smart de 99cm”

  1. Chiar numai ce mai uitam pe un magazin la acest tv si am dat de aceasta prezentare. Mi se pare ca televizorul e foarte bun in comparatie cu orice produs de 39 inci simlar de la Samsung deoarece e mai ieftin si vine cu mai multe dotari.

Comentariile sunt închise.