LG 37LS570S

Televizorul LED LG 37LS570S e un Smart TV de 94 cm fără tehnologie 3D dar cu o funcționalitate de luat în considerare. Spun asta deoarece Smart TVurile oferă conectivitate la internet, aplicații și diverse porturi. Dacă nu ați știut, acesta oferă caracteristici speciale de luat în considerare în special dacă îl comparăm cu televizoarele obișnuite. Deci diferența de preț e justificată chiar dacă nu oferă tehnologie de conversie a imaginii. La acesta puteți conecta un adaptor wireless, o cameră web, o tastatură sau chiar și un mouse, bineînțeles prin intermediul porturilor USB. Acestea vă pot fi de folos ori de câte ori veți naviga pe web. 37LS570S are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Jos puteți vedea care sunt cablurile incluse dar și în clipul de jos se poate observa conținutul său.

LG 37LS570S 1
Accesoriile
LG 37LS570S 2
Televizorul

Specificații tehnice

Are o diagonală de 37 de inci care o consider suficient de mare pentru a-l pune într-o sufragerie. Pe partea de audio oferă 2 difuzoare de 10W fiecare, sunet clar II, control automat al volumului și Infinite Surround. Caracteristicile speciale ale imaginii sunt: XD Engine și 24p Real Cinema. Acestea vor îmbunătăți calitatea imaginii indiferent că vizionați filme sau vă jucați jocuri. Are conectivitate: Wi-Fi Ready, LAN, VGA, HDMIx4, USBx3 și ieșire audio digitală. Deci nu are Wi-Fi Direct și deci aveți nevoie un adaptor special.

Caracteristicile speciale ale acestui LG 37LS570S sunt următoarele: browser web, aplicații (pot fi instalate altele din Store), Social Media Center, DLNA și consum redus prin Smart Energy Saving.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place designul acestei serii de Smart TVuri, puteți să-i instalați o cameră web dacă doriți să socializați însă nu acceptă orice model, imagine clară și sonorizare excelentă.

Minusuri: are doar Wi-Fi Ready și nu are 3D.

Concluzie

Acest LG 37LS570S e un model reușit din cele mai multe puncte de vedere însă cu 200-300 de lei în plus puteți să vă luați unul de 106 cm cu 3D, din păcate, promoția e limitată și deci s-ar putea să nu mai găsiți acele modele la un preț așa de avantaj. În caz că doriți să rămâneți pentru acesta deoarece nu vă permiteți altul, vi-l recomand. Dacă vreți internet wireless acasă atât pe laptop cât și pe TV aveți nevoie de două lucruri: adaptor wireless pentru TV și un router wireless. Dacă nu, aveți posibilitatea conectării sale la internet prin cablu de rețea.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG 37LS570S”

  1. Eu un televizor smart de nota 10 la un pret fara egal. Il recomadn cu caldura pentru ca are si browser full.

Comentariile sunt închise.