LG 32LS5600

Acest televizor LED LG 32LS5600 face parte din noua serie de televizoare a acestui producător și care are o diagonală de 81 cm, o rezoluție FUll HD și un design nou. Design-ul său e mai elegant nu datorită piciorului ci datorită marginilor care sunt mai înguste. Nu e un Smart TV cu aplicații sau navigare web, dar oferă posibilitate vizionării conținutului media de pe mediul de stocare cu interfață USB (HDD sau memorie flash USB), dar și de pe laptop/smartphone prin HDMI sau wireless – DLNA. Deci dacă vă convin aceste caracteristici, singurul lucru care vă mai poate sta în cale ar fi prețul ca e destul de ok din punctul meu de vedere. 32LS5600 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Nu e vorba de un model 3D sau 3D Ready ci unul simplu cu ecran LED cu diagonală de 81 cm și rezoluție Full HD. Prezintă caracteristici ca: Triple XD Engine, Picture Wizard II și rată de refresh de 100 Hz. Deci e numai bun pentru vizionarea de filme 1080p fie ele și Blu-Ray. Datorită porturilor HDMI e chiar ideal pentru posesorii de console și PC-uri de gaming. E dotat cu două difuzoare de 10W fiecare, sunet clar II, Infinite Surround System și Dolby MS10. Acestea îmbunătățesc semnificativ sonorizarea dar un sistem 5.1 ar fi ideal împreună cu acesta. Cu acest LG 32LS5600 puteți viziona chiar și programe TV în format HD deoarece are un tuner TV performant.

Spre deosebire de alte televizoare de 81 cm, acesta poate reda filme de pe medii de stocare externe și cu ajutorul portului USB, dar și prin DLNA. La capitolul conectivitate stă foarte bine având intrare VGA, LAN, un USB 2.0, Scart, trei HDMIuri, mini jack pentru căști și altele. Probabil o parte din caracteristicile sale tehnice le cunoașteți deja: DLNA (smartphone/cameră foto/laptop/player), senzor inteligent (reglează luminozitatea ecranului în funcție de lumina din cameră), ceas, timer, teletext 1000 pagini etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, imagine foarte clară, preț acceptabil, designul piciorului e foarte reușit, redă filme de pe USB.

Minusuri: nu e 3D Ready.

Concluzie

Acest LED LG 32LS5600 e unul dintre cele mai bune modele de la LG dacă aș face un raport caracteristici/preț însă nu se poate compra cu Smart TVurile. Dacă vă place acest model, vă invit să vizionați și clipul de prezentare al acestei serii:

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „LG 32LS5600”

  1. Mia-m luat si eu unul azi deoarece a avut un discount pe masura si cu siguranta nu am sa regret alegerea in special ca e un model nou cu imagien foarte clara si un design modern. Spre deosebire de vechiul meu LG, acesta e subtire si are chiar si marginile mai inguste. Sper ca la viitoarele modele sa se elimine complet marginile astfel incat sa fie doar ecranul si piciorul. luati cu incredere ca merita!

  2. care este situatia la citirea filmelor de pe USB neavand DTS si cum se poate remedia prooblema ptr nasul un 10

  3. Am televizorul de care zici. Nu are dts si pentru a auzi sunetul ai nevoie de un program numit PopCorn MKV AudioConverter.

Comentariile sunt închise.