LG 32LM620S, Smart TV la preț accesibil

Actualizare: Modelul 32LM620S de la LG beneficiază de o reducere de 200 lei, prețul ajungând la 2199 lei.La 1999 lei există un resigilat LG 32LM620S având ambalajul deschis și zgârieturi superficiale pe suprafețele lucioase.

Articolul din 13.12.2012:
Televizorul LED 3D LG 32LM620S e unul dintre preferatele mele deoarece arată superb, e un Smart TV, nu nici prea mare, se pot viziona filme de pe memorie USB și poate reda filme 3D chiar dacă sunt în format 2D. Pot spune că toată seria LM620S arată la fel, doar diagonala ecranului diferă și marginile sunt la fel de înguste indiferent de mărime. Există și alte serii care se aseamănă cu acesta doar că au alt picior sau culoarea e neagră sau argintie. Având în vedere că e un Smart TV, puteți naviga pe web sau să folosiți aplicațiile sale. Interfața e aceeași ca și oricare alt Smart TV LG, însă nu toate aplicațiile sunt utile deoarece aveți nevoie de accesorii suplimentare (cameră web, tastatură etc). 32LM620S are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Cutia
Cam așa arată

Specificații tehnice

Televizorul LED e unul cu tehnologie de conversie 2D-3D, astfel, puteți viziona filme 3D doar prin conversie. Pe partea de sunt nu am ce să-i reproșez deoarece oferă două difuzoare de 10 W fiecare, sunet clar II, Infinite Surround și altele. La noile televizoare vin cu multe tehnologii noi care par să înlocuiască diverse dispozitive sau periferice, deoarece au acele caracteristici gata integrate (de exemplu: nu mai aveți nevoie de un player pentru redare de filme deoarece are unul integrat).

Având în vedere că are doar Infinite Surround, aveți nevoie de un sistem 5.1 pentru o experiență de cinema. Există unele televizoare care au subwoofer incorporat și sunet care se adaptează la dimensiunile camerei. Pe partea de imagine nu am ce comenta deoarece oferă toate caracteristicile necesare pentru a oferi o imagine clară.

Dotările sale sunt tunerul TV, playerul multimedia incorporat și numărul mare de porturi. Pe lângă de standard, oferă și WiDi ready deci aveți nevoie de un adaptor special. Pentru cei care nu știu ce înseamnă această tehnologie, e un fel de HDMI de tip wireless. Caracteristicile speciale snt: DLNA, consum mic 53W, senzor inteligent, magazin online de filme etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un player multimedia decent, WiDi, acces la internet prin intermediul aplicațiilor, port VGA, Dual Play, HDMIuri, imagine clară și sonorizare decentă.

Minusuri: fără WLAN.

Concluzie

Acest LG 32LM620S e recomandarea mea pentru cei care vor un televizor elegant în living și deasemenea să fie unul funcțional. Dacă vă doriți un astfel de televizor și îl doriți pentru întreaga familie, vă recomand să mai achiziționați niște ochelari activi.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „LG 32LM620S, Smart TV la preț accesibil”

  1. Eu as zice ca in momentul de fata acest LM 620S e foarte bun si se incadreaza in bugetul meu mic. Imi place foarte mult la el ca are diferite facilitati moderne, dar tot imaginea cel mai bun lucru care-l apreciez la el.

Comentariile sunt închise.