LG 32LM611S, TV LED 3D

Televizorul LED 3D LG 32LM611S e un model din seria LM611S care măsoară 81 cm, are tehnologie de conversie a imaginii, rezoluție Full HD dar și alte caracteristici. Spre deosebire de modelele de anul trecut, acesta oferă o imagine mult clară dar și câteva îmbunătățiri estetice. Acele îmbunătățiri estetice sunt evidente: are margini mai înguste, un picior nou și e mai subțire din profil. Cu acesta puteți viziona filme la o calitate foarte bună și același lucru aș pute spune și în cazul jocurilor. Aici mă refer la gaming Full HD pe consolă sau PC, iar acesta poate oferi chiar și imagini 3D fără vreun dispozitiv suplimentar. Alternative la acesta ar fi modelele mai mari de 37 și 42 de inci, însă cred că acesta e suficient de mare. 32LM611S are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

E dotat cu două difuzoare de 5W fiecare, sunet clar II, Infinite Surround, Sound Status Mode și Dolby MS10. Deci are caracteristici care pot fi găsite doar pe modelele de anul acesta și care oferă o sonorizare decentă chiar dacă difuzoarele nu sunt prea puternice. Ecranul său are o diagonală de 32 de inci, rezoluție Full HD, aspect 16 pe 9 și câteva tehnologii de imagine foarte interesante care bineînțeles îmbunătățesc mult calitatea imaginii. Tunerul TV digital e unul DVB-T/C care poate fi găsit pe toate televizoarele și e deja considerat ca și o dotare standardă.

LG 32LM611S prezintă chiar și un player multimedia integrat dar nu e vorba de unul prea performant. Motiv pentru care un media player ar fi indicat pentru vizionarea de filme la calitate superioară. Are următoarele porturi: LAN, Scart, trei USBuri 2.0, VGA, trei HDMIuri și altele. Pentru dimensiunile e destul de ușor – 9.7 kilograme, iar consumul e mult inferior unui LCD. Noile modele sunt dotate cu senzor inteligent care știe să regleze automat luminozitatea ecranului în funcție de lumina din camera dumneavoastră.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: stă destul de bine la capitolul conectivitate, oferă o sonorizare decentă, o imagine foarte clară în cazul filmelor Blu-Ray 2D/3D și are un design mai mult decât elegant.

Minusuri: nu are DLNA.

Concluzie

Acest LG 32LM611S e un LED reușit din cele mai multe puncte de vedere și de aceea îl recomand. Chiar dacă nu e chiar accesibil, poate fi achiziționat în rate fixe sau dacă nu optați pentru un model fără conversie 2D-3D.

Un comentariu la „LG 32LM611S, TV LED 3D”

  1. Probabil unul dintre cele mai bune televizaore de 81 de centimetri. Nu am ce comenta cu privire la ce poate si de aceea eu il recomand cu caldura. Se vede ca LG a evoluat foarte mult pe partea de design si de aceea cred ca e un concurent demn pentru Samsung.

Lasă un comentariu