LG 32LB5820, televizor Smart LED de 81 cm

Televizorul LED LG 32LB5820 e unul din generația nouă care impresionează prin calitate, performanță și funcționalitate. Nu e un televizor dintr-o serie oarecare, ci e vorba de una Smart. Rama ecranului e destul de îngustă astfel că se creează impresia că ecranul „plutește”. Acesta are un un finisaj pe o culoare interesantă (argintiu) și e bine că unii producători aleg și alte culori în afară de negru. Puteți reda conținut media de pe PC, laptop, media player, telefon, tabletă, memorie USB HDD sau de pe web. Puteți alege un cablu de date la unele ori o tehnologie de comunicații. MHL mi se pare destul de utilă dar nu se adresează oricui (utilizatorul trebuie să aibă un cablu USB și un telefon compatibil).

Prețul televizorului e mai mult decât bun ținând cont de toate acele dotări, funcții, design etc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Un televizor care a fost lansat anul acesta aduce doar caracteristici bune: difuzoare de 10W, DTS 2.0, sunet clar II, Triple XD Engine, 100 Hz, Picture Wizard III etc. Bineînțeles, acestea sunt disponibile pe acest monitor într-o anumită limită. Adică nu puteți avea prea mari așteptări de la un model prea ieftin.

Imaginea nu e prea mare dar 81 cm mi se pare mai mult decât satisfăcător. Imaginea e una 1080p deci ca și la restul televizoarelor din acest buget. Există televizoare și cu rezoluții mult mai mari dar acelea costă de cel puțin 3 ori mai mult (dar sunt și mai mari).

Caracteristicile speciale ale acestui model sunt: teletext: 2000 pagini, Game World, aplicații, recunoaștere voce, recunoaște gesturi cu mâna, WiDi, Smart TV(NetCast4.5) etc. Telecomanda Magic Remote nu e inclusă dar o puteți lua ulterior pentru acesta pentru a vă ușura utilizarea sa.

Plusuri: are un design modern, MHL 2.0, WiDi, browser web, DLNA, interacțiune cu mâna, sunet clar și puternic.
Minusuri: nu prea sunt.

Televizorul LG 32LB5820 poate concura cu multe alte televizoare și noile modele aduc WiFi integrat adică nu mai e nevoie de adaptor wireless cum era la cele vechi (wireless ready). Acesta nu are 3D iar dacă vreți unul, trebuie să aveți un buget mai mare.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG 32LB5820, televizor Smart LED de 81 cm”

  1. Eu am luat „fratele mai mic” care e mai ieftin, nu mi se pare un plus asa de mare acea rezolutie. Imi place ceva mai mult televizoarele HD. Este vorba 32LB570B care nu difera cu mult si arata la fel.

Comentariile sunt închise.