LG 32LB561B, TV 81 cm

Toți marii producători au lansat televizoarele pentru 2014 și era rândul ca și LG să lanseze noua gamă de televizoare. Un TV foarte bun din 2014 e acest LG 32LB561B, având ecran de 32 inci, trei tunere digitale și imagine HD. Deci, are toate ingredientele pentru a fi un televizor ieftin, dar bun.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Cred că te întrebi de ce e așa de puțin, iar răspunsul ar fi deoarece imaginea e doar HD (rezoluție 1366×768 pixeli) și pentru că nu e Smart TV.
Alături am pus și o poză așa încât să vă faceți o părere despre cum arată acest model din seria LB561B.

Televizorul
Televizorul

Din păcate nu e un televizor cu suport 3D ori cu soft smart, dar asta nu înseamnă că nu e foarte bun. Are ecran LED care face ca televizorul să aibă un consum de 40W, adică foarte mic.
Pe partea de imagine are un ecran cu diagonală de 32 inci, iar rezoluția acestuia e de tip HD. Numai bine deoarece tunerele integrate sunt DVB T2, C și S2 care facilitează vizionarea de posturi HD. (Din păcate la noi în țară o să vă folosiți doar de tunerul DVB C întrucât nu avem televiziune digitală terestră care s-ar putea remarca cum e cazul Saorview ori Freeview din Irlanda, respectiv UK.)

Lucrurile pe care o să le apreciezi sunt aspectul, playerul multimedia integrat, multitudinea de porturi și puterea consumată care e foarte mică.
Nu era rău dacă avea browser web și porturi de rețea, dar nu vă oprește nimeni să vă luați și un media player de aici.

Concluzia legată de acest nou televizor ar fi că nu doar e performant în a afișa imaginea, cu are un cost de achiziție foarte mic. Aspectul e unic și nu pot spune că s-au luat după Samsung ori alți concurenți (parcă, parcă seamănă cu unele televizoare premium marca Sony). Pe mine mă cam deranjează cum arată standul și de aceea eu sunt adeptul montării televizoarelor pe perete.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG 32LB561B, TV 81 cm”

  1. Cred ca e o alternativa foarte buna la acele chinezarii noname. Multi dintre noi nu au nevoie de 3d ori chestii de genul si din aceasta cauza acest televizor e unul foarte bun si accesibil.

  2. Sunteti sigur ca are si tuner DVB-S2? Peste tot vad scris asta, dar in putinele imagini cu conectica acestui tv nu am vazut si a doua mufa pt antena de satelit, pe langa mufa de antena normala (sau cablu). Are sau nu doua intrari de antena, una normala si una cu filet (pt satelit)?

Comentariile sunt închise.