LG 32CS460

Au apărut foarte multe televizoare bune, iar acest LCD LG 32CS460 e unul dintre ele. Ecranul chiar dacă nu e LED este foarte clar și asta în principal datorită rezoluției de tip HD+. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și pe acești bani primești un televizor care nu doar arată bine, ci și e foarte capabil. Spun că e capabil deoarece are tunere digitale care vă vor ajuta să vizionați posturi TV la calitate HD care e o calitate exemplară.

Poze

Se poate vedea că arată destul de mult cu modelul 32LS3500, iar despre faptul că e LCD nu trebuie să vă faceți prea mari griji deoarece e LCD Backlight CCFL care e cel mai bun tip de ecran LCD. Pe acest televizor se pot vedea atât filme HD, cât și posturi HD la cea mai bună calitate, iar datorită faptului că are player multimedia integrat o să puteți vedea diferite fișiere media direct pe TV fără a conecta un calculator.

Cutia televizorului
Așa arată

Specificaţii tehnice

32CS460 e un model al anului 2012 care are un ecran mare de 81 de inci și care nu cântărește deloc mult. Consumul de curent al acestui televizor e unul destul de bun, în sens pozitiv, iar consumul de circa 100W. Nu cred că e nevoie să montați acest televizor pe un perete ori suport deoarece nu e prea mare și de aceea nu va ocupa prea mult loc.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț mic; fiabilitatea e una bună deoarece are o garanție de 2 ani care e expandabilă la maxim 4 ani contra unei sume modice; brandul care realizează acest TV e unul foarte respectat; vine cu diferite porturi care vă ajută să conectați playere ori alte aparate la acest TV; greutatea e una mică și de aceea o să-l puteți monta destul de ușor; sunetul e la fel de bun ca și imaginea, dar dacă o să conectați un sistem audio la el atunci o să savurați filme la calitate maximă.
Contra: era bine dacă rezoluția ecranului era de 1366 pe 768 pixeli.

Concluzie

LG 32CS460 este un model de recomandat în special acelor persoane care vor un aparat TV simplu și fără prea multă tehnologie inutilă în el. Cred că pensionarii sau mai bine spus seniorii nu vor întâmpina dificultăți în a folosi acest TV despre care spuneam că e foarte asemănător cu LED-ul 32LS3500.

5 comentarii la „LG 32CS460”

  1. Un televizor pe care il recomand deoarece are un contrast nemaipomenit. Il am deja de 6 luni si de aceea il recomand.

  2. Si eu am un astfel de LCD si nu am intampinat vreo problema in utilizarea lui, iar din acest motiv il recomand cu caldura.

  3. Si eu as vrea sa stiu cum il conectez la net.astept sa soseasca curierul cu tv-ul.
    Merge conectat la routerul de la Telekom sa pot accesa youtube sau site-uri cu filme?
    Mai mult l-ar utiliza fiica-mea si de asta ma intereseaza.

Lasă un comentariu