LG 27MP65HQ, monitor cu panou IPS

Dacă ești un mare fan al filmelor atunci o să te ajute foarte mult un monitor precum LG 27MP65HQ deoarece are rezoluție Full HD și panoul IPS care oferă unghiuri excelente de vizibilitate. Chiar dacă e foarte mare, consumul de curent e unul minim deoarece are ecran LED, iar de aceea consumul e de 26W.
Un periferic precum acesta e perfect pentru cineva care vrea un ecran foarte mare, dar și clar… că te uiți din față ori din lateral la el.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar din această cauză e unul foarte popular. Dacă vă interesează aspectul atunci din imaginea de alături o să vă puteți face mai bine o părere despre cum se prezintă. Aspectul e unic datorită faptului că face parte dintr-o generație nouă – generația anului 2014.

Monitorul
Monitorul

Pe partea de specificații modelul acesta e unul care excelează deoarece ecranul e unul mare de 27 inci, rezoluția e 1920×1080 pixeli, iar timpul de răspuns e unul relativ normal. Având un ecran foarte mare cred că ar fi o idee foarte bună să-l montați pe un perete, iar acest lucru e posibil grație Vesa 100×100. După cum am zis la început, foarte interesant e faptul că are o putere consum foarte mică.

Punctele forte ale modelului acesta de la LG sunt unghiurile 178/178, consumul redus de electricitate și că oferă o imagine foarte clară. Din păcate, prețul nu e cel mai mic, dar e unul competitiv. Adevărul e că nu m-ar fi deranjat o rezoluție mai mare, având în vedere că e așa de mare.

Deci, dacă te interesează un monitor de calitate superioară atunci acesta ar fi o recomandare din partea mea. Nu doar se prezintă excelent pe partea hardware, dar e și ușor de utilizat deoarece e plug and play.
Pentru conectarea la un PC mai vechi o să vă folosiți de VGA, iar dacă vreți să conectați o consolă ori un calculator nou atunci o să vă ajute foarte mult portul digital HDMI.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG 27MP65HQ, monitor cu panou IPS”

  1. Modelul acesta e perfect pentru cineva interesat de un ecran mare. Nu cred ca poti gasi un monitor 16 pe 9 cu o diagonala superioara. Eu am tot unul de 27 din generatia noua, insa fara IPS. Pe al meu il folosesc la calculator dar si cu Bbox.

Comentariile sunt închise.