LG 26LS3500

Acest televizor LED LG 26LS3500 e un model funcțional de 66 cm și cu o mulțime de porturi. Spun asta pentru că la un așa preț veți beneficia chiar și de player multimedia incorporat care poate reda fișiere media de pe USB. Nu e vorba de unul cu rezoluție Full HD ci de unul HD Ready. Dar și așa calitatea imaginii e foarte bună pentru diagonala sa în special că e vorba de un LED și prezintă destul de multe tehnologii de imagine. În acest buget nu puteți avea pretenția la un Smart TV sau la unul cu tehnologie de conversie a imaginii. Design-ul său e foarte asemănător cu cel al monitoarelor și nu e unul de tip slim. 26LS3500 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Ecranul său e iluminat cu tehnologie LED pentru un contrast dar și un consum mai bun. În inci, cei 66 cm presupun 26 de inci deci cât un monitor mai mare, numai că acest TV are o rezoluție HD Ready și nu una Full HD. Prezintă caracteristici ca: Triple XD Engine, Picture Wizard II, corecție a aspectului de imagine etc. Pe partea de audio vine vine cu două boxe de 5W, sunet clar II, Infinite Surround, Dolby MS10 și modul Sound Status. Având în vedere că e un TV și nu un monitor, are tuner TV digital, intrarea audio și PAL/SECAM.

Poate reda conținut media de pe USB prin intermediul playerului multimedia incorporat care poate fi găsit cam pe toate televizoarele. Acest LG 26LS3500 are conectivitate HDMI (două porturi), CI, component, Scart și USB 2.0. Deci vine aproape toate porturile necesare, mai puțin cel VGA care putea fi de folos pentru a fi folosit ca un monitor. Caracteristicile sale speciale sunt: Simplink, Key Lock, senzor inteligent, Quick View, Input Labeling și EPG(SI). Acestea pot fi găsite și pe modelul de 32 de inci și pot fi considerate ca fiind standarde pentru această serie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e accesibil, redare a fișierelor media pe USB, are un design plăcut, are două HDMIuri și imaginea e destul de clară.

Minusuri: lipsa portului VGA.

Concluzie

Nu cred că e cea mai bună soluție pentru posesorii de console datorită rezoluției iar în acest buget mai bine optați pentru un monitor. Acest televizor LG 26LS3500 e unul dintre noile modele și care nu e unul prea complex dar nici prea mare. Am pus o prezentare a acestei serii ca să faceți o idee despre caracteristicile sale:

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „LG 26LS3500”

  1. Acest 26 ls 3500 e un model nou si l-am vazut expus intr-un magazin si de aceea pot sa-mi dau putin cu parerea despre el. Imaginea sa e foarte clara in ciuda ecranului mic de 26 inci, iar sunetul e si el foarte bun insa cred ca ar fi potrivit un sistem surround ori cel putin 2.1 mai puternic pentru cei care o sa-l foloseasca intens la filme.

Comentariile sunt închise.