Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 26LD320

Televizorul LCD LG 26LD320 este cel mi ieftin TV de la LG (costă 899 lei) pentru că are diagonala de 66 centimetri, adică doar 26 inci. Este ieftin şi pentru că are o rezoluţie mai anemică, din păcate. Dacă ți se pare că are o diagonală cam mică atunci ar trebui să arunci un ochi asupra lui LG 32LD420 care are o diagonală de 81 de centimetri sau de 32 inci.

Poze

Acasă

Acasă 2

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificați tehnice

LG 26LD320 este un televizor LCD care are la bord două difuzoare de 5W fiecare cu caracteristici superioare de sunet cum ar fi Clear Voice 2.
Ecranul e de 66 centimetri, adică 26 inci, iar claritatea imaginii e HD deoarece 26LD320 suportă o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli. Și imaginea are câteva caracteristici superioare cum ar fi XD Engine și 24p Real Cinema.
Nu are player multimedia integrat, dar are USB, D-Sub, mini jack pentru căști și HDMI.
Are o greutate de circa 9 kilograme și are câteva caracteristici superioare cum ar fi Simplink și Picture Wizard 2. Simplink este o tehnologie prin care toate dispozitivele LG compatibile Simplink și conectate la HDMI-urile TV-ului pot fi controlate cu telecomanda TV-ului.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Pro: este ieftin, are un design foarte atractiv (Infinia de la LG), are HDMI, Simplink, Voce Clară 2, Picture Wizard şi poate reda filme HD.
Contra: ecranul e cam mic şi nu e LED. Dar, dacă avea un ecran mai mare atunci costa mai mult. Iar, claritatea ecranului LED poate fi obţinută cu setarea unei luminozităţi mai mari.

Preţ

Preţul de 899 lei este datorat faptului că diagonala este mai mică, doar de 32 de inch, şi nu are suport FullHD, ci doar HD (are rezoluţie de 1366×768).

Nota 9

Dacă avea suport FullHD atunci acest LG 26LD320 era un TV de nota 10, dar aşa nu-i decât de nota 9. Are conectori HDMI, dar fără 1080p parcă nu-i aşa de interesant.

Concluzie

Acest televizor LCD LG 26LD320 este unul dintre cele mia ieftine LCD-uri de la LG, dar nu are suport Full HD pentru a putea reda filme Blu-ray, ci doar HD. La o astfel de diagonală cred că nu ar conta prea mult o rezoluţie HD deoarece nu se prea văd detaliile pe un ecran aşa mic de la o anumită distanţă.

P.S.: Televizorul LG 26LD320 arată bine, dar eu tot aş mai pune încă vreo 3 milioane şi mi-aş lua un LG cu suport 1080p. 😉

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • leonid

    Nu numai ca nu stii cati mm are un inch (25.4 ), deci 66 cm reprezinta 26 inch, dar nu stii aproape nimic despre tv, dar iti dai cu parerea

  • Naşul

    În specificații s-a precizat acest aspect semnalat de tine, doar ca la al doilea rând am confundat diagonala de 66 cu cea de 81 cm (32 de inci) a alternativei.

Lasă un comentariu