LG 24MP55HQ, monitor IPS 23.6 inci

Monitorul LG 24MP55HQ se adresează în principal împătimiților de jocuri deoarece oferă niște unghiuri de vizibilitate foarte bune, iar timpul de răspuns nu e nici el de lepădat. La un ecran de 23 inci era și normal ca rezoluția să fie Full HD, iar dacă ți se pare că îți ocupă prea mult loc pe birou atunci îți recomand să-l pui pe perete cu ajutorul unui suport.

Modelul acesta e unul disponibil al un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat bun la sarcini multimedia, dar și la gaming.
Dacă o să analizați bine imaginea alăturată atunci o să vedeți că e vorba despre un monitor din seria 2014 care are un aspect caracteristic. Eu zic că e unul modern și original în același timp deoarece nu e copiat.

Perifericul
Perifericul

Acest periferic e unul care se descurcă de minune atunci când vine vorba despre a afișa imagini, iar acest lucru e valabil în principal datorită faptului că are hardware bun. Ecranul e unul de 23,6 inci, rezoluția 1920×1080 pixeli, iar panelul e de tip IPS.
Mulțumită acestui panel aveți parte de unghiuri de vizibilitate 178/178, iar timpul de răspuns mic de 5 milisecunde o să asigure că imaginea e afișată fără vreun lag.

Ca atuuri ale acestui model avem garanția de 2 ani, aspectul și imagine afișată care e foarte realistă. Nu trebuie neglijat nici consumul foarte mic de curent deoarece e de 22W, adică foarte mic. Singurele minusuri ar fi lipsa boxelor și a tunerului TV, însă acestea două nu o să vă ajute foarte mult dacă nu sunteți pasionați de vizionarea posturilor de la televizor.

Deci, dacă e să cumperi un monitor de circa 24 inci cu IPS atunci ar trebui să te gândești la acest model. Poate fi conectat la PC-uri vechi sau noi datorită porturilor VGA și HDMI. Iar, dacă vreți DVI atunci puteți căuta un adaptor.
Modelul de față poate fi văzut mai bine în imaginea de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG 24MP55HQ, monitor IPS 23.6 inci”

  1. Tocmai ce ma gandeam sa il cumpar. Eu il vreau pentru filme deoarece modelul care il acum are unghiuri slabe si cand ma uit dintr-o parte vad alb.
    Acesta vad ca se descurca mult mai bine si are un prem mic.

Comentariile sunt închise.