LG 24LB457B, televizor LED alb de 61 cm

LG 24LB457B e un televizor din noua generație și se poate observa la standul său (e puțin diferit față de restul). Nu e un televizor Smart de aceea e și mai ieftin, caracteristicile speciale sunt cele clasice. Are un refresh de 100 Hz și Triple XD Engine, acestea îmbunătățesc claritatea imaginii indiferent de situație. Oricum, nu e cel mai bun televizor de pe piață și în acest buget chiar oferă caracteristici bune. Dacă vreți un monitor/TV mai compact cu imagine FullHD, alegeți unul fără nici o ezitare dar nu veți beneficia de funcții precum înregistrare sau redare USB. Dar mai sunt și late avantaje oferite care le voi menționa mai jos.

Prețul său mi se pare corect dar putea fi și mai bun. Comparativ cu televizoarele mai vechi, e puțin mai scump însă veți aprecia claritatea imaginii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Tehnologia de iluminare e LED ca la majoritatea iar caracteristicile tehnice și tehnologiile de imagine îmbunătățesc imaginea. Având în vedere că e vorba de un televizor din 2014, e normal să aibă cel puțin 100 Hz, Triple XD Engine, Active Noise Reduction, Picture Wizard III etc. Acestea sunt dor o parte din dotările sale dar nu le voi enumera chiar pe toate.

Pe partea de sunet stă bine cu difuzoare de 5 W fiecare. Are un tuner TV de tip DVB-T2/C/S2, player integrat cu interfață USB, HDMIuri, USBuri etc. Mai precis, televizorul are atât 2 USBuri cât și 2 HDMIuri. Ca și caracteristici speciale are: teleText 1000 pagini, MHL 2.0, SimpLink, Motion eye care (senzor inteligent), EPG (doar 8 zile), tehnologie de economisire energie – Smart Energy Saving, Time Machine. Cu MHL puteți reda fișiere media de pe telefon doar cu ajutorului unui cablu USB.

Plusuri: înregistrare USB, ecran IPS, culori naturale, MHL 2.0, refresh excelent, e alb și fiabil.
Minusuri: nu prea sunt multe.

LG 24LB457B nu e acel gen de monitor care îl puteți folosi ca și monitor deoarece nu are imagine 1080p și după cum bine știți monitoarele peste 21 inci au imagine 1080p. E bine să fie detaliată deoarece există filme de calitate superioară filme, imaginea e mai clară (datorită detaliilor) și designul e mai compact (rama e mai mică).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG 24LB457B, televizor LED alb de 61 cm”

  1. Eu l-am luat chiar daca are imagine HD si cu un smartphone comaptibil, nici nu mai e nevoie de player extern sau sa folositi cel integrat. Arata bine intr o camera bine iluminata si e mult superior televizorului mai vechi. Eu zic ca merita chair daca nu are o imagine mai putin detaliata, dar e foarte clara.

Lasă un comentariu