LG 23EA63V-P

LG LG 23EA63V-P e un monitor LED cu panou IPS și se pare că e cel mai elegant model de pe piață. Se poate observa că are margini înguste ca și la noile televizoare și cu siguranță nu va fi ultimul model. Din păcate, doar acesta oferă un așa design dar cu siguranță Samsung și Philips nu se vor lăsa mai prejos. Caracteristicile acestui monitor sunt destul de bune și aici mă refer la diagonală, rezoluție, timp de răspuns și contrast. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune și e normal să fie așa pentru un așa model. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Spre deosebire de modelele anterioare, arată mult mai bine, având un finisaj lucios pe culoarea neagră și margini înguste. Doar partea inferioară e ca și la modelele clasice și e normal să fie așa deoarece acolo se află panoul de control și logo-ul.

Așa arară
Așa arară
Pornit
Pornit

Specificații tehnice

Display-ul e unul LED dar panoul e de tip IPS și cred că acesta reprezintă viitorul chiar și pentru ecranele laptopurilor. Spun asta deoarece unghiurile de vizibilitate joacă un rol important atunci când monitorul are o diagonală mare. În acest caz e una de 23 inci cu rezoluție 1080p, deci se pot viziona filme de la distanță medie sau să vă jucați jocuri de pe PC ori consolă.

Dacă vi se pare mare pentru biroul vostru, puteți să alegeți un kit de montare pentru perete de tip 75 cu 75 mm. Numărul mare și diversificat de porturi vă ajută să-l coectați la diverse: consolă, PC, laptop, media player etc. E vorba de porturi ca VGA, DVI și HDMI. Deci vine cu cele mai uzuale porturi pentru a nu mai apela la adaptoare. Consumul de energie mi se pare interesant – maxim 29 W. O caracteristică de luat în considerare e chipul Flatron f-Engine care se găsește doar pe cele mai bune monitoare LG.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design foarte reușit, unghiuri excelente, bun pentru gameri, are porturi video decente, consum mic și e subțire.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest LG 23EA63V-P e unul nou și face partea din seria EA63 care oferă modele chiar și în alte dimensiuni, doar că acesta e singurul model la ora actuală din acea serie. Am pus chiar și un clip cu despachetarea sa în caz că nu vă puteți face o idee despre el din pozele de sus:

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „LG 23EA63V-P”

  1. Frumos si util review! Multumim!

    Care e diferenta intre acest model si: LG IPS237L-BN.AEU Vreau sa achizitionez doua in cel mai scurt timp si la o cautare nu gasesc diferente prea mari, cu exceptia suportului…si cativa milimetrii la dimensiuni. Pe acesta sau ips237l-bn-aeu l-ati recomanda?

  2. IPS237L-BN.AEU e un model de anul trecut care are MHL (Mobile High-Definition Link, pentru a conecta un telefon inteligent) și nu are DVI.
    23EA63V-P e un model de anul acesta care are DVI.
    Evident că există și diferențele specificate de tine.

    Eu aș recomanda modelul LG 23EA63V-P deoarece e mai ieftin, e apărut de curând și parcă arată mai bine. Îl găsești la un preț bun aici.

Comentariile sunt închise.