LG 22MT45D-PZ, monitor TV 55cm

Dacă nu ai prea mult loc în cameră și te interesează un monitor care să țină loc de TV deoarece are tuner TV atunci îți recomand un monitor LED LG 22MT45D-PZ. Are incorporate tunere digitale, dar și player multimedia așa încât să să puteți vedea diverse fișiere multimedia de pe memorii USB ori harduri externe.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vrei ceva cu un ecran mai mare, 24 inci de exemplu atunci ți-aș recomanda modelul 24MT45D-PZ.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată acest model am pus alături o imagine.

Monitorul
Monitorul

Pe partea de specificații acest model se laudă cu un ecran de 22 inci (55 centimetri) cu panel TN și rezoluție 1920×1080 pixeli. Nu trebuie să vă deranjeze faptul că are are panou TN întrucât acest tip de panou oferă imagini mai rapide decât cele de tip IPS.
Monitorul acesta are tunere digitale (eu cred că cel DVB-C o să vă fie cel mai util) și difuzoare de 5W fiecare așa încât dvs să nu aveți probleme în a viziona diferite emisiuni televizate.
Dacă te interesează consumul de curent atunci ar trebui știut că are o putere consumată de 30W… ceea ce nu e deloc mult.

Lucrurile pe care tu o să le apreciezi la acest model sunt aspectul (vine din noua gamă a anului 2014), unghiurile excelente de vizualizare (170/160 grade), timpul de răspuns ok, consumul redus de curent și că arată bine.
Unii poate că ar zice că nu ar fi fost rău dacă ar fi beneficiat de panel IPS, însă acest lucru nu ar fi fost tocmai în avantajul dvs… după cum am menționat mai sus.

Deci, dacă ai o cameră mică atunci cred că ar trebui să alegi un astfel de periferic 2 în 1. Pe multe site-uri e comercializat ca fiind un televizor și oarecum e adevărat deoarece arată precum un TV, însă nu putem nega nici faptul că în primul rând e un monitor și perfect pentru a fi conectat la PC (prin VGA sau HDMI).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG 22MT45D-PZ, monitor TV 55cm”

  1. Eu l-am luat deoarece arata bine si aveam nevoie de un televizor perfect pe post de monitor. E foarte usor de utilizat si daca vrei sa te uiti la un post tv atunci numai comuti cu ajutorul telecomenzii.

Comentariile sunt închise.