LG 22LK330

Acest televizor LCD LG 22LK330 este unul cu o diagonală de 22 inci, adică 56 de centimetri, şi e unul dintre cele mai ieftine TV-uri de pe piaţă. E recomandat de imaginea Full HD 1080p (rezoluţia e de 1366 pe 768 pixeli, dar se face conversia la 1080p), ecranul LCD-LED, timpul de răspuns de circa 5 milisecunde, conexiunile HDMI şi USB şi de designul reuşit. LG 22LK330 are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar un TV cu o diagonală mai mare e LG 26LK330 care are 66 centimetri.

Poze

Pornit
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

LG 22LK330 este un televizor LCD de 22 inci, adică 56 de centimetri care are un ecran cu suport Full HD 1080p. De asemena are are suport DivX HD prin care poţi savura filmele de pe ‘net la o calitate superioară. Ca funcție specială are Voce clară 2 care este o caracteristică a televizorului legată de sunet care îmbunătăţeşte sau amplifică sunetul într-o manieră automată pentru a distinge zgomotele de fundal față de dialogul dintre personaje. Există şi posibilitatea de a personaliza această caracteristică pe 12 trepte. LG 22LK330 are și Picture Wizard fiind o caracteristică specială legată de imagine și care e un sistem de reglare a imaginii realizat de experţi. Foarte util este senzorul inteligent al acestui LG 22LK330 care reglează automat imaginea când în cameră se schimbă luminozitatea. Vă puteţi conecta la alte produse LG prin intermediul conexiunii HDMI cu caracteristica LG Simplink. 22LK330 beneficiază conexiune USB prin care vă puteţi conecta mai uşor dispozitivele multimedia la TV.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Pro achiziția ar fi faptul că face conversia la de la Full HD la HD, ecranul este unul LCD LED, are tuner digital integrat, HDMI, USB, Simplink pentru controlarea dispozitivelor de pe HDMI
Din păcate are și minusuri, deci puncte contra care ar fi rezoluţia despre care se poate spune că nu e optimă pentru filmele Blu-ray. Dar la o diagonală de 56 de centimetri nu ştiu dacă ne-ar ajuta la ceva o rezoluţie Full HD.

Concluzii

Dacă vrei un televizor ieftin şi mic atunci acest televizor LCD LG 22LK330 ar fi pentru tine şi este foarte util că are HDMI, USB, ecran care consumă puţin curent şi Simplink prin care cu ajutorul unei singure telecomenzi controlezi toate dispozitivele LG compatibile conectate pe HDMI.
Un video review la un model asemănător.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „LG 22LK330”

 1. Are un design aparte inspirat de LG Infinia si cred ca ar fi un televizor numai bun pentru mine deoarece nu am chiar asa de multi bani pentru achizitia unui LCD.

 2. 22LK330 de la LG este un televizor care nu este nici prea scump și care vine cu cele mai importante dotări.

 3. Nu costa chiar asa de putin iar ecranul din cate stiu eu nu e LCD dar il detin de mult tip (cred ca 3 luni catre 4) si afiseaza o imagine de calitate superioara. Initial ma gandeam la un Samsung insa m-a atras designul acestuia si pretul ceva mai mic.

 4. Il detin de doua luni si as vrea sa spun cateva cuvinte despre el pentru ca lumea sa isi faca o parere despre el. Cred ca parerea mea este una avizata atata timp cat il detin de o periada de 2 luni.
  In primul rand pretul este pe la 800 lei dar cu promotiile acestea poate sa fie cu cateva milioane ma iputin. In al doilea rand nu e cu leduri dar asta nu insamna ca e mai prost deoarece tehnologia sau anumite tehnologii LCD sunt mult mai bune decat cele LED care sunt promovate acum intr-o maniera exagerata. In al treilea rand sunt foarte multumit de ce poate si vreau sa spun ca eu nu sunt o persoana care se uita la televizor ci l-am luat pentru parintii care mai vin in vizita si vor sa se uite la televizor.
  Il recomand celor care vor un televizor de performante medii deoarece faptul ca nu suporta 1080p pentru multi e un mare nejuns dar nu si pentru mine

 5. @Oana, imaginea e de calitate bună chiar dacă nu are FullHD și LED.
  @Mishu, tehnologia LED e sinonimă cu economia de curent. 🙂

Comentariile sunt închise.